8 εκπληκτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα swiffer εκτός από το πάτωμα

Όλοι γνωρίζουμε πώς να καθαρίζουμε τα δάπεδα από μασίφ ξύλο, πώς να καθαρίζουμε ένα μπάνιο και πώς να καθαρίζουμε μια κουζίνα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο Swiffer. Αλλά αποδεικνύεται ότι για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες καθαρισμού του, θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα ​​από τα δάπεδα. Οι απροσδόκητες χρήσεις του Swiffer περιλαμβάνουν την προετοιμασία τοίχων για βαφή, τον καθαρισμό του επάνω μέρους του ψυγείου σας και ακόμη και το σκούπισμα των φυτών σας. Τα Swiffers μπορούν να καθαρίσουν οτιδήποτε προσελκύει σωματίδια σκόνης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά για να απαλλαγείτε από τη σκόνη από το σπίτι. Και ανάλογα με την επιλογή σας για στεγνά ή βρεγμένα πανιά, μπορούν ακόμη και να αφαιρέσουν το λίπος και τη βρωμιά. Θα σας παρουσιάσω 8 εκπληκτικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε ένα swiffer εκτός από το πάτωμα!

- Διαφήμιση -

γιατί τα Swiffer είναι τόσο καλά για καθάρισμα

Συνδυασμός σάρωθρου και σφουγγαρίστρας, το Swiffer συνοδεύεται από στεγνά πανιά μιας χρήσης για παγίδευση σκόνης, τρίχας, βρωμιάς και αλλεργιογόνων ή υγρά πανιά μιας χρήσης, με λωρίδες καθαρισμού για να μαζεύουν λίπος, βρωμιά και αφήνουν πίσω τους μια λαμπρή λάμψη.

Και ενώ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων, προσέξτε ότι υπάρχουν οικιακά αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με ένα Swiffer. Τα Swiffers με υγρό ύφασμα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ευαίσθητες ή πορώδεις επιφάνειες, όπως μάρμαρο, ημιτελές ξύλο, χαλιά ή ταπετσαρίες, ούτε σε ηλεκτρονικά ή οτιδήποτε μπορεί να καταστραφεί από την υγρασία.

μαζέψτε την σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία

Η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα συγκεντρωθούν σε δυσπρόσιτα μέρη, όπως το πάνω μέρος του ψυγείου, τα ράφια, τα φωτιστικά και άλλα, τα οποία είναι όλα τέλεια σημεία για να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνό πανί Swiffer. Μπορείτε να περιστρέψετε την περιστρεφόμενη κεφαλή του Swiffer για να μπείτε σε γωνίες και σχισμές πολύ πιο εύκολα. Για να καθαρίσετε το επάνω μέρος του ψυγείου σας, ξεκινήστε προετοιμάζοντας και στερεώνοντας μια σκάλα. Κρατήστε το Swiffer παράλληλα με το ψυγείο, λυγίστε την κεφαλή του Swiffer προς τα κάτω για να το κοιτάξετε και μετακινήστε το Swiffer από το πίσω μέρος του ψυγείου προς τα εμπρός. Επαναλάβετε και αντικαταστήστε το πανί όπως χρειάζεται.

αφαιρέστε τους ιστούς αράχνης από τις γωνίες των τοίχων

Επειδή ένα Swiffer είναι ελαφρύ, ανυψώνεται εύκολα στις γωνίες της οροφής. Χρησιμοποιήστε το στεγνό πανί Swiffer για να αφαιρέσετε τυχούσα επιφανειακή σκόνη ή ιστούς αράχνης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Swiffer για ιστούς αράχνης και σε δυσπρόσιτα στόρια. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το βρεγμένο πανί για να καθαρίσετε τυχόντα σημάδια από γρατζουνιές, λίπη και βρωμιά. Και ενώ δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν καθαρισμού που είναι πολύ σκληρό, καθώς μπορεί να καταστρέψει το χρώμα στους τοίχους σας, γενικά το υγρό πανί Swiffer είναι ασφαλές.

καθαρίστε τις συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα

Υπάρχουν πολλοί εγκεκριμένοι από τους ειδικούς τρόπους για να καθαρίσετε συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Και παραδόξως, ένα Swiffer είναι ένα από αυτά και ιδανικό για χώρους από ανοξείδωτο χάλυβα μεγάλης επιφάνειας, όπως φούρνους ή ψυγεία. Πάρτε ένα υγρό πανί από μικροΐνες και σκουπίστε απαλά εκεί που βλέπετε τα δακτυλικά αποτυπώματα. Τοποθετήστε ένα καθαρό στεγνό πανί στο Swiffer και ψεκάστε μια μικρή ποσότητα καθαριστικού από ανοξείδωτο χάλυβα. Μετακινήστε το Swiffer με σταθερή κίνηση, ξεκινώντας από την κορυφή και κατεβαίνοντας προς τα κάτω.

καθαρίστε τους ανεμιστήρες οροφής

Έχουμε μια συμβουλή για τον γενικό καθαρισμό του σπιτιού: Τα φωτιστικά στο σπίτι σας μπορούν πραγματικά να ενθαρρύνουν τις αλλεργίες εάν δεν καθαριστούν σωστά και οι ανεμιστήρες οροφής είναι ένας από αυτούς. Είναι εξαιρετικοί στο να διατηρούν τους χώρους δροσερούς, αλλά σκόνη και οικιακά αλλεργιογόνα μπορούν να συσσωρευτούν πάνω από τα πτερύγια του ανεμιστήρα οροφής και μόλις γυρίσετε τον διακόπτη ενεργοποίησης, διανέμονται σε όλο το δωμάτιο. Τα Swiffers από στεγνό πανί είναι τα καλύτερα για τον καθαρισμό των κορυφών των ανεμιστήρων οροφής. Πρώτα, απενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα σας. Για τις πλευρές των λεπίδων που βλέπουν στην οροφή, τοποθετήστε το ξεσκονόπανο Swiffer στο κέντρο του ανεμιστήρα και κινηθείτε προς τα έξω μέχρι το άκρο των πτερυγίων του ανεμιστήρα. Χρησιμοποιήστε το βρεγμένο πανί για να καθαρίσετε κάθε λεπίδα ανεμιστήρα που βλέπει στο πάτωμα.

καθαρίστε τα φωτιστικά

Εδώ είναι μια από αυτές τις απροσδόκητες χρήσεις του Swiffer: καθαρισμός των φωτιστικών. Επειδή τα φωτιστικά είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν πρέπει να καθαρίζετε με νερό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα Swiffer με στεγνό πανί για αυτήν την εργασία. Τα στεγνά πανιά έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν στατική πρόσφυση για να μαζεύουν μικροσκοπικά κομμάτια σκόνης και βρωμιάς, τα οποία δυστυχώς μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε φωτιστικά, ειδικά σε εκείνα που βρίσκονται σε σημεία με μεγάλη κίνηση όπως το σαλόνι. Κατά γενικό κανόνα, μην καθαρίζετε ποτέ κανένα φωτιστικό, εκτός αν είναι απενεργοποιημένο το ρεύμα ή το εξάρτημα είναι αποσυνδεδεμένο. Μόλις το επιβεβαιώσετε, σκουπίστε το αμπαζούρ με το στεγνό πανί Swiffer.

αφαιρέστε τη βρωμιά από τα παραθυρόφυλλα

Αν και υπάρχουν πολύ πιο διεξοδικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα παράθυρα, τα Swiffers προσφέρουν μια γρήγορη και εύκολη επιλογή για να καθαρίσετε τα παντζούρια εξωτερικών παραθύρων. Χρησιμοποιήστε το Swiffer με στεγνά πανιά μιας χρήσης γιατί τα βρεγμένα πανιά μπορούν να αφήσουν πίσω τους υπολείμματα, ασύμβατα με τα βαμμένα παντζούρια. Τοποθετήστε απαλά το άκρο του Swiffer μεταξύ κάθε θυρίδας κλείστρου και μετακινήστε το Swiffer από τη μία πλευρά στην άλλη. Κάνετε αυτό για κάθε πηχάκι μέχρι να τελειώσετε.

γυαλιστερές πορσελάνινες τουαλέτες

Το να μάθετε πώς να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε σωστά μια τουαλέτα δεν απαιτεί πολλά. Τα απολυμαντικά και μερικά από τα προϊόντα καθαρισμού με τις καλύτερες κριτικές θα σας δώσουν τη λύση. Και μια από τις χρήσεις του Swiffer που λατρεύουμε είναι να φτάσουμε σε αυτές τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως πίσω από την τουαλέτα. Το καθάρισμα πίσω από την τουαλέτα είναι εφιάλτης αν έχετε άβολα υδραυλικά. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πανί Swiffer για να κάνετε το δάπεδο πίσω από την τουαλέτα σας και τα πλαϊνά της τουαλέτας σας πεντακάθαρα. Σκουπίστε τις πλευρές με την εύκαμπτη κεφαλή για να έχετε μία τουαλέτα πεντακάθαρη.

ανανεώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας

Τα στεγνά πανιά Swiffer μπορούν να κάνουν θαύματα γλιστρώντας σε όλες τις καμπύλες που βρίσκονται μέσα στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου. Τα Swiffers θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τακτική συντήρηση και όχι για βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου, όπως για τον καθαρισμό της συσσωρευμένης βρωμιάς και της λάσπης. Έτσι, το στεγνό πανί Swiffer είναι τέλειο για την ανανέωση των ποτηροθηκών, του ταμπλό, των αεραγωγών και άλλων σχισμών ενός αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε το πανί για να μπείτε σε όλα αυτά τα σημεία.

- Διαφήμιση -