20 μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε με φωτιστικά δαπέδου το σαλόνι

Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό λειτουργικό και στυλιστικό μέρος κάθε εσωτερικού χώρου. Με τη βοήθεια λαμπτήρων, μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε εντελώς οποιοδήποτε δωμάτιο. Ο κεντρικός φωτισμός οροφής ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα οι απλίκες, τα φωτιστικά δαπέδου, τα νυχτερινά φώτα, οι προβολείς στην οροφή και ο ατομικός φωτισμός σάς επιτρέπουν να χωρίσετε το χώρο και να δημιουργήσετε άνεση. Τα φωτιστικά δαπέδου επέστρεψαν και πάλι στα μοντέρνα διαμερίσματα και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συνιστούν τη χρήση τους στο χολ και στα σαλόνια. Θα σας παρουσιάσω 20 μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε με φωτιστικά δαπέδου το σαλόνι!

- Διαφήμιση -

Χρησιμοποιώντας ένα φωτιστικό δαπέδου, μπορείτε να δημιουργήσετε λυκόφως και οικειότητα σε ένα δωμάτιο εάν απενεργοποιήσετε τον κύριο φωτισμό. Τα φωτιστικά δαπέδου τοποθετούνται κοντά στην πολυθρόνα ή δίπλα στον καναπέ.

Ένα φωτιστικό δαπέδου είναι ένα φωτιστικό που στέκεται σε ένα ψηλό πόδι, διακοσμημένο με ένα αμπαζούρ. Η βάση μπορεί επίσης να είναι τριών ποδιών και το αμπαζούρ να είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά: ύφασμα, χαρτί, μέταλλο, πλαστικό, γυαλί. Το σχήμα του καπέλου περιορίζεται επίσης μόνο από τη φαντασία του σχεδιαστή, το πιο κοινό – κώνος, κύλινδρος, μπάλα. Ένα φωτιστικό δαπέδου μπορεί να έχει πολλά αμπαζούρ.

Το φωτιστικό δαπέδου σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή, επομένως θα πρέπει να το επιλέξετε έτσι ώστε να μην βγαίνει από την εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό δαπέδου για οποιοδήποτε στυλ: κλασικό, ρετρό, αρ ντεκό, μοντέρνο, boho και πολλά άλλα. Πρώτα απ ‘όλα, όταν επιλέγετε ένα φωτιστικό δαπέδου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο και στο συνολικό σχέδιο.

- Διαφήμιση -