9 έξυπνα και χρήσιμα κόλπα που θα χρειαστεί κάθε γυναίκα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της

Ειδικά για εμάς τις γυναίκες, η ζωή μπορεί να είναι πολύ αγχωτική και γρήγορη συνήθως, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Ένα απλό και αποτελεσματικό hack μπορεί πάντα να είναι χρήσιμο και να σώσει την ημέρα. Γι’ αυτό πάντα καλωσορίζουμε νέα κόλπα που μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε, να νιώθουμε ή να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Θα σας παρουσιάσω 9 έξυπνα και χρήσιμα κόλπα που θα χρειαστεί κάθε γυναίκα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της!

- Διαφήμιση -

πώς να μειώσετε τις κράμπες περιόδου

Για να μειώσετε τον πόνο της περιόδου, πάρτε την ελαστική άκρη ενός μολυβιού και κάντε μασάζ στην επάνω σχισμή για ένα λεπτό πριν μετακινηθείτε στο άλλο αυτί.

πώς να αποφύγετε το κάψιμο του ξυραφιού μετά το ξύρισμα

Για να αποφύγετε το κάψιμο του ξυραφιού μετά το ξύρισμα, χρησιμοποιήστε κρέμα ξυρίσματος χωρίς άρωμα και κάντε απολέπιση τη δεύτερη μέρα μετά το ξύρισμα. Επειδή τα αρωματικά προϊόντα έχουν συχνά συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος, είναι καλύτερα να αποφεύγετε εντελώς τα αρώματα. Επιπλέον, η απολέπιση μετά το ξύρισμα βοηθά στην απελευθέρωση των άκρων της τρίχας που μπορεί να παγιδευτούν κάτω από το δέρμα, μειώνοντας την πιθανότητα εξογκωμάτων του ξυραφιού.

πώς να απαλύνετε τις κράμπες της περιόδου σας

Η δυσμηνόρροια (επώδυνες κράμπες της περιόδου) μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ή λίγο πριν από την περίοδό σας. Το κάτω μέρος της κοιλιάς, η πλάτη ή οι μηροί σας μπορεί να εμφανίσουν κράμπες. Για να απαλύνετε τις κράμπες, ξεκινήστε να παίρνετε αναλγητικά μια μέρα πριν περιμένετε την περίοδό σας.

Η δυσμηνόρροια (επώδυνες εμμηνορροϊκές κράμπες) μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ή λίγο πριν από την περίοδο. Το κάτω μέρος της κοιλιάς, η πλάτη ή οι μηροί σας μπορεί να εμφανίσουν κράμπες. Για να ανακουφίσετε τις κράμπες, ξεκινήστε να παίρνετε αναλγητικά μια μέρα πριν περιμένετε την περίοδό σας.

πώς να λούζετε τα λιπαρά μαλλιά

Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε conditioner πριν το λούσιμο. Η αντίστροφη τεχνική πλύσης μαλλιών μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν λιπαρά μαλλιά να θρέψουν και να ενυδατώσουν τα μαλλιά τους χωρίς να τα βαραίνουν.

πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από λάδι

Οι λεκέδες από λάδι μπορούν να αφαιρεθούν από τα ρούχα απλώνοντας τη βρεφική πούδρα στον λεκέ και αφήνοντάς τον να καθίσει για να απορροφήσει το λάδι. Η πούδρα ταλκ γεμίζει τα κενά ανάμεσα στις ίνες του υφάσματος σας, διευκολύνοντας την απορρόφηση του λίπους. Αφού μουλιάσει όλη τη νύχτα, τρίψτε τη σκόνη με μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

πώς να αφαιρέσετε τα σημάδια του αποσμητικού

Τα λεκιασμένα ρούχα μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προκαλούνται από μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ σμήγματος, απορρυπαντικού πλυντηρίου και αλάτων αλουμινίου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σχηματιστούν κίτρινοι λεκέδες χωρίς αντιιδρωτικό, καθώς τα λιπίδια του δέρματος μπορούν να λεκιάσουν τα ρούχα όταν αναμειγνύονται με σωματίδια βρωμιάς.

Για να απαλλαγείτε και από τα δύο, ανακατέψτε το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το σαπούνι πιάτων και τη μαγειρική σόδα μαζί. Μετά από αυτό, εφαρμόστε το μείγμα σε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά τον λεκέ. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σε λευκά, μαύρα και χρωματιστά ρούχα.

πώς να ανοίξετε ένα βάζο

Για να ανοίξετε οποιοδήποτε βάζο που δεν ανοίγει με τίποτα, όπως ένα δοχείο για τουρσί, βάλτε το καπάκι του κάτω από ζεστό νερό για ένα λεπτό. Θα μπορείτε να το ανοίξετε χωρίς καμία βοήθεια.

πώς να καθαρίσετε ένα καμένο τηγάνι

Για να καθαρίσετε ένα καμένο τηγάνι, βράστε νερό και μαγειρική σόδα στα καμένα τηγάνια και μετά πλύντε τα. Η μαγειρική σόδα είναι μια καλή χημική ουσία καθαρισμού επειδή είναι ένα μέτριο αλκάλιο που προκαλεί τη βρωμιά και το λίπος να διαλύονται εύκολα στο νερό, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση.

πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες περιόδου

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) είναι ένα αντισηπτικό υγρό που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει κοψίματα και άλλες δερματικές πληγές και να σκοτώσει μικρόβια. Επί του παρόντος, το υπεροξείδιο χρησιμοποιείται συχνά σε μη ιατρικές καταστάσεις, όπως ο καθαρισμός, η απολύμανση και η αφαίρεση λεκέδων. Εάν προσπαθείτε να αφαιρέσετε λεκέδες περιόδου από λευκά ή υπόλευκα εσώρουχα, μουλιάστε τα σε έναν κουβά με νερό και 1 φλιτζάνι υπεροξείδιο για 30 λεπτά.

- Διαφήμιση -