9 έξυπνα κόλπα για τα εσώρουχα που όλες οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να εκτιμήσουν

Τα εσώρουχά μας είναι σαν δεύτερο δέρμα. Οι άλλοι δεν μπορούν να τα δουν, αλλά παρόλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε μας ντύσιμο. Αλλά τα εσώρουχα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μερικές φορές. Ευτυχώς όμως υπάρχουν έξυπνα κόλπα που αν τα χρησιμοποιήσουμε, τότε να είστε σίγουρες ότι πολλά από τα προβλήματα με τα εσώρουχα λύνονται. Θα σας παρουσιάσω 9 έξυπνα κόλπα για τα εσώρουχα που όλες οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να εκτιμήσουν!

- Διαφήμιση -

χρησιμοποιήστε 2 σερβιέτες για να καλύψετε το δάχτυλο της καμήλας και να αποφύγετε διαρροές περιόδου

Τα συνηθισμένα εσώρουχα μπορούν να διορθώσουν μια κατάσταση με τα δάχτυλα της καμήλας. Αν σκοπεύετε να φορέσετε στενά ρούχα, κολλήστε μία σερβιέτα στον καβάλο του εσώρουχου και ένα άλλο σε ορθή γωνία με αυτό. Για να αποφύγετε διαρροές περιόδου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 2 σερβιέτες: κολλήστε τη μία στην άκρη του άλλης ή στερεώστε τες σε εσώρουχα με το σχήμα του ανεστραμμένου γράμματος “T”. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να έχετε 2 σερβιέτες σε εσώρουχο, φορώντας 2 εσώρουχα, το να φορέσετε 2 εσώρουχα θα βοηθήσει εξίσου.

εάν η μπανέλα του σουτιέν σπάσει και δεν μπορείτε να το φτιάξετε αμέσως, οι σερβιέτες μπορούν να σας βοηθήσουν

Τυλίξτε το κολλώδες μέρος της σερβιέτας γύρω από το σπασμένο σύρμα. Τα σερβιετάκια είναι τα καλύτερα για αυτό, αλλά αν δεν τις έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική σερβιέτα. Απλώς κόψτε την στο απαραίτητο μέγεθος.

καλύψτε τις θηλές σας αν δεν έχετε σουτιέν

Αν δεν έχετε ειδικά κάλυπτρα θηλής, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Απλώς κολλήστε 2 κανονικά χαζναπλάστ μαζί σε σχήμα Χ και συνδέστε έναν βαμβακερό δίσκο ντεμακιγιάζ σε αυτά.

εάν οι τιράντες του σουτιέν αφαιρούνται, γυρίστε τις ανάποδα

Με αυτόν τον τρόπο θα σας είναι πιο εύκολο να προσαρμόσετε το μήκος τους.

μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα σουτιέν χιαστί

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ σουτιέν για να στερεώσετε τις τιράντες σας μεταξύ τους. Ένας κανονικός συνδετήρας λειτουργεί επίσης.

εάν δεν έχετε δίχτυ πλυντηρίου χρησιμοποιήστε μια μαξιλαροθήκη

Αυτό είναι απλό: απλώς βάλτε το εσώρουχό σας σε μια μαξιλαροθήκη και βάλτε το στο πλυντήριο. Παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να αφαιρέσετε λεκέδες από τα εσώρουχά σας, η μαγειρική σόδα μπορεί να σας βοηθήσει. Μουλιάστε το ύφασμα στη μαγειρική σόδα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό και πλύνετε το αντικείμενο ως συνήθως.

προσοχή στα ειδικά αξεσουάρ σουτιέν. Μπορεί να σας φανούν αρκετά χρήσιμα

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα αξεσουάρ σε οποιοδήποτε κατάστημα εσωρούχων. Είναι αρκετά φθηνά αλλά μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα όπως:

Επένδυση σουτιέν που απορροφά τον ιδρώτα

Μαξιλάρια για σουτιέν από σιλικόνη που εμποδίζουν τις τιράντες να τρίβουν το δέρμα σας

Αυτοκόλλητη ταινία για να κρατάτε το σουτιέν σας στη θέση του

Μια επέκταση σουτιέν που μπορεί να βοηθήσει αν το σουτιέν σας έχει γίνει πολύ μικρό για εσάς

μην πετάτε παλιά μαξιλαράκια σουτιέν

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλαράκια σουτιέν στα άλλα σουτιέν σας για να προσθέσουν ένα αποτέλεσμα push-up ή για οικιακή χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να στεγνώσετε το μακιγιάζ σας ή τα πινέλα τέχνης. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν ακόμη και για να καθαρίσουν τη σκόνη σχεδόν από οποιαδήποτε επιφάνεια.

εάν τα καπ του σουτιέν παραμορφωθούν, χρησιμοποιήστε πιστολάκι μαλλιών για να επαναφέρετε το αρχικό τους σχήμα

Ρυθμίστε μια θερμοκρασία σύμφωνα με το ύφασμα του σουτιέν σας: όσο πιο παχύ είναι το ύφασμα, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία. Ο ζεστός αέρας θα εξομαλύνει τυχούσες εσοχές και η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μόνο μερικά λεπτά.

- Διαφήμιση -