25 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε υπέροχα diy φθινοπωρινά διακοσμητικά για εξωτερικούς χώρους

Το φθινόπωρο επέστρεψε και ήρθε η ώρα για μια νέα εποχιακή διακόσμηση. Δεν είμαι πολύ χαρούμενη που έφυγε το καλοκαίρι είναι η αλήθεια αλλά κάθε εποχή έχει τη δική της ομορφιά. Ομορφύνετε τη βεράντα, την είσοδο και τον κήπο με μια ατμοσφαιρική DIY διακόσμηση. Τα παρακάτω παραδείγματα και προτάσεις είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν και σίγουρα θα σας χαρίσουν μια υπέροχη φθινοπωρινή διακόσμηση. Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε υπέροχα diy φθινοπωρινά διακοσμητικά για εξωτερικούς χώρους!

- Διαφήμιση -

φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες

Μόλις φτάσει η εποχή της κολοκύθας, μπορούμε να διακοσμήσουμε όλο το σπίτι και τον κήπο το φθινόπωρο. Ανάμεσα στην ποικιλία ιδεών deco με διαφορετικές κολοκύθες τραπεζαρίας και διακοσμητικές, υπάρχουν επίσης εξαιρετικές εμπνεύσεις για μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση με σπιτικές κολοκύθες από μπετόν. Για να δημιουργήσετε μια παρόμοια μοντέρνα διακόσμηση κολοκύθας χρειάζεστε χειροτεχνία από μπετόν, νάιλον κάλτσες, λαστιχάκια, κουβάδες και σε κάθε περίπτωση επίσης γάντια.

διακόσμηση πόρτας

Τα φύλλα του φθινοπώρου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μοτίβα αυτής της σεζόν, τα οποία συγκαταλέγονται και στα πιο δημοφιλή είδη χειροτεχνίας για μια φθινοπωρινή διακόσμηση. Το πολύχρωμο φύλλωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους ως φθινοπωρινή διακόσμηση. Για να μιμηθείτε αυτή την όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το γυαλί και στη συνέχεια να στερεώσετε τα φύλλα του κήπου που αγοράσατε ή συλλέξατε χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα διπλής όψης για διαφανή επιφάνεια.

ιδέες διακόσμησης κολοκύθας με μοτίβα φύλλων

- Διαφήμιση -