Πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε καθημερινά μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικά και κουραστικά ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πρέπει να ξοδεύουμε πολύ χρόνο ψάχνοντας τα ζευγάρια τις κάλτσες στο σωρό των ρούχων ή γυρίζοντας και στρίβοντας για να κλείσουμε το φερμουάρ στο πίσω μέρος του φορέματός μας. Υπάρχουν όμως τρόποι που μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τον εαυτό σας. Θα σας παρουσιάσω λοιπόν 12 χρήσιμα αντικείμενα που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!

σφουγγάρι αποτρίχωσης

Μπορείτε να αφαιρέσετε τις τρίχες του σώματός σας όχι μόνο χρησιμοποιώντας ένα ξυραφάκι αλλά και ένα ειδικό σφουγγάρι. Απλά πρέπει να βρέξετε το δέρμα σας με λίγο νερό και να το τρίψετε με ένα σφουγγάρι με κυκλικές κινήσεις. Οι άνθρωποι που δοκίμασαν αυτό το σφουγγάρι λένε ότι αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης δεν απαιτεί την ανάγκη για τζελ ξυρίσματος ούτε αφήνει καμία τρίχα.

στήριγμα για σουτιέν

Οι γυναίκες που έχουν βαρεθεί να προσαρμόζουν συνεχώς τις τιράντες του σουτιέν που πέφτουν θα βρουν αυτό το στήριγμα πολύ χρήσιμο. Θα πρέπει να συνδέσετε τη θήκη σε ένα λουρί, να φορέσετε το σουτιέν και μετά να συνδέσετε τη θήκη στο άλλο λουρί.

λωρίδες αποστράγγισης

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καθαρίσετε τα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες: χρησιμοποιώντας έμβολο, σπιτικά μείγματα ή καθαριστικά του εμπορίου. Τα τελευταία πωλούνται πλέον όχι μόνο με τη μορφή σκόνης και υγρών, αλλά και με τη μορφή λωρίδων. Απλώς ρίξτε μια λωρίδα στην αποχέτευση και θα διαλύσει το λίπος και τη βρωμιά που έχουν συσσωρευτεί εκεί.


μαγνητική κλειδαριά για κορδόνια

Μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία να δέσετε τα κορδόνια σας χρησιμοποιώντας μαγνητικές κλειδαριές. Μπορείτε να βάλετε μία σε κάθε άκρη των κορδονιών σας και να τις κουμπώσετε. Αυτές οι κλειδαριές είναι κατάλληλες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

φερμουάρ με γάντζο

Ορισμένα ρούχα έχουν ένα φερμουάρ που είναι δύσκολο να το φτάσετε, ειδικά αν βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός φορέματος. Για να το στερεώσετε, πρέπει είτε να στρίψετε τα χέρια σας, όπου και πάλι μπορεί και να μην το φτάνετε είτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον. Υπάρχει όμως μια άλλη επιλογή: χρησιμοποιήστε ένα ειδικό φερμουάρ με γάντζο. Μπορείτε να το συνδέσετε στη γλωττίδα έλξης του φερμουάρ και να τραβήξετε.

βάση για τις κάλτσες

Αφού πλύνουμε τα ρούχα, τείνουμε να αφιερώνουμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρούμε τα ζευγάρια στις κάλτσες. Σε πολλές περιπτώσεις όμως η κατάσταση παραμένει δύσκολη κάθε φορά που βάζουμε πλυντήριο! Αυτό μπορεί να λυθεί χρησιμοποιώντας μια βάση για κάλτσες που χωράει πολλά ζευγάρια ταυτόχρονα.

ΔEITE
Πως να διαχωρίσεις τον κρόκο αυγού από το ασπράδι σε δευτερόλεπτα

μπάλα καθαρισμού για τσάντες

Για να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας ή του σακιδίου σας από σκόνη και ψίχουλα, δεν χρειάζεται να την πλένετε ή να την καθαρίζετε στο χέρι κάθε φορά. Μια μπάλα καθαρισμού θα αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Απλά πρέπει να βάλετε αυτήν την μπάλα μέσα στην τσάντα σας και να την αφήσετε να κυλήσει εκεί. Θα μαζέψει ακαθαρσίες και θα πρέπει απλώς να την πλύνετε μετά.

καθαριστικό για πινέλα μακιγιάζ

Θα βρείτε ένα καθαριστικό σφουγγαριού πολύ χρήσιμο αν χρειαστεί να εφαρμόσετε διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ το ένα μετά το άλλο, όπως το ρουζ σας πρώτα και μετά το μπρονζέ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τόσα πινέλα μακιγιάζ ή να πλύνετε ένα μετά τη χρήση και να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Με ένα καθαριστικό σφουγγαριού, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα προϊόντα μακιγιάζ σας θα αναμειχθούν.

οργανωτής για κούπες

Μερικές φορές ένα ντουλάπι κουζίνας δεν έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει όλες τις κούπες μας. Με αυτόν τον οργανωτή για τις κούπες, μπορείτε να στοιβάζετε τις κούπες σας και να είστε σίγουρες ότι δεν θα σπάσουν. Παρεμπιπτόντως, αυτό το organizer είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κούπες διαφορετικών μεγεθών.

frywall

Μετά το μαγείρεμα του φαγητού σε ένα τηγάνι, συνήθως, η εστία καλύπτεται με σταγονίδια λαδιού και δεν είναι εύκολο να τα αφαιρέσετε. Για να προστατέψετε την κουζίνα σας από σημάδια πιτσιλίσματος, καλό είναι να καλύψετε το τηγάνι σας με ένα καπάκι ή μεταλλική οθόνη. Ένα frywall, το οποίο μπορείτε να στερεώσετε στο τηγάνι, κάνει τις πλευρές του πιο ψηλές και αποτρέπει το πιτσίλισμα στην εστία και στους τοίχους σας. Επίσης, δεν εμποδίζει την πρόσβαση στο φαγητό που μπορεί να θέλετε να ανακατέψετε κατά το μαγείρεμα.

κρεμαστός κάδος απορριμμάτων

Μετά το ξεφλούδισμα και το κόψιμο των τροφών, συνήθως βγάζουμε πολλά σκουπίδια. Απλώς συνδέστε έναν κρεμαστό κάδο απορριμμάτων πάνω από τις πόρτες του ντουλαπιού της κουζίνας σας κάτω από τον πάγκο σας και δεν θα χρειαστεί να αποσπαστείτε από τη διαδικασία μαγειρέματος.

πτυσσόμενη σανίδα κοπής

Δεν είναι τόσο εύκολο να μεταφέρετε προετοιμασμένα αντικείμενα από το ξύλο κοπής στο δοχείο χωρίς να σας πέσει κάτι. Μια πτυσσόμενη σανίδα κοπής μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Τα πλαϊνά του μπορούν να διπλωθούν, γεγονός που εμποδίζει την πτώση των τροφίμων οπουδήποτε αλλού εκτός από την κατσαρόλα.