12 μυστικά του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε χρήματα και επιτυχία

Ποιος δεν θέλει στη ζωή του επιτυχία και χρήματα; Είναι πράγματα τα οποία επιδιώκουμε προκειμένου να ζούμε καλύτερα και πιο άνετα. Αν είστε από αυτούς που επιδιώκουν αυτά τα 2 στοιχεία, η παραδοσιακή κινεζική πρακτική του Φενγκ Σούι μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε χρήματα και ευημερία στο σπίτι σας. Η τέχνη 3000 ετών δεν μεταφράζεται μόνο σε «άνεμος και νερό», αλλά προσελκύει και ενέργεια ζωής για να φέρει αγάπη, υγεία, ευημερία και ειρήνη στο περιβάλλον σας. Επιπλέον, τα αντικείμενα Feng Shui που φυλάσσονται στο σπίτι ή το γραφείο σας προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στη διακόσμησή σας και ενισχύουν την ομορφιά της. Για να εξισορροπήσετε τις ενέργειες στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για το Φενγκ Σούι…Θα σας παρουσιάσω 12 μυστικά του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε χρήματα και επιτυχία!

- Διαφήμιση -

κρατήστε τα πόδια επίπλων σε χαλιά

Το σαλόνι είναι ένα μέρος στο σπίτι σας όπου όλοι κάθονται μαζί για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο. Επομένως, τα έπιπλα στο σαλόνι σας πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε να υποστηρίζουν την εύκολη και ξεκάθαρη επικοινωνία. Αποφύγετε να τοποθετείτε τα έπιπλα στον τοίχο και προσπαθήστε να βάλετε τουλάχιστον τα 2 μπροστινά πόδια τους στο χαλί για άνετο κάθισμα.

προσθέστε φυτά Feng Shui στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Αν σας αρέσουν τα φυτά, τα Φενγκ Σούι Money Plants μπορούν να είναι η καλύτερη προσθήκη στην οικογένεια του φυτού σας. Τα φυτά του χρήματος όπως τα φυτά πιλέα πεπερομιοδές και η κρασούλα βοηθούν να προσελκύσετε χρήματα και επιτυχία στη ζωή σας. Αυτά τα φυτά έχουν όμορφα φύλλα σαν νομίσματα που μοιάζουν με την πέτρα νεφρίτη, αντίστοιχα.

πετάξτε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα

Συνήθως, καθαρίζουμε τα σπίτια μας και πετάμε όλα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα. Ωστόσο, η υπερβολή σε οτιδήποτε είναι κακό, και ο ίδιος κανόνας ισχύει για ανεπιθύμητα και ακατάστατα αντικείμενα. Κάθε λίγους μήνες, πρέπει να πετάτε όλα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από το σπίτι ή το γραφείο σας, καθώς λειτουργούν ως εμπόδιο στη σωστή ροή του πλούτου και της ευημερίας.

θερμή είσοδος για θερμό καλωσόρισμα

Η είσοδος του σπιτιού είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε μία εξαιρετική εντύπωση στους καλεσμένους σας. Η είσοδος είναι το πρόσωπο κάθε σπιτιού αφού αντιπροσωπεύει αυτό που θα δουν οι επισκέπτες μέσα. Επομένως, μια είσοδος θα πρέπει να σχεδιαστεί για να καλωσορίζει τη θετική ενέργεια. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά φυτά, χαλιά ή χαλάκια στην είσοδο σας, αλλά μην το παρακάνετε.

αφαιρέστε όλα τα σπασμένα πράγματα από το σπίτι σας

Τα σπασμένα πράγματα μέσα σε ένα σπίτι ρουφούν την καλή ενέργεια όλου του χώρου. Επομένως, εάν θέλετε να φύγει όλη η αρνητική ενέργεια από τον χώρο σας, πρέπει να προσέξετε όλα τα σπασμένα αντικείμενα στο σπίτι σας και να τα διορθώσετε ή να τα αφαιρέσετε αμέσως. Οποιοσδήποτε σπασμένος σωλήνας ή βρύση μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικό φράξιμο.

η κουζίνα πρέπει να διατηρείται καθαρή

Λέγεται ότι μια καθαρή κουζίνα μπορεί να προσελκύσει χρήματα. Θα πρέπει πάντα να διατηρείτε το ψυγείο σας καθαρό και οργανωμένο με φρέσκα τρόφιμα. Επίσης, αφαιρέστε όλα τα περιττά αντικείμενα από την κουζίνα και καθαρίστε την τακτικά. Για να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα, βεβαιωθείτε ότι κάθε μάτι της κουζίνας θα πρέπει να λειτουργεί εξίσου.

βάψτε κόκκινη την εξώπορτα

Θα πρέπει να κάνετε την εξώπορτα του σπιτιού σας να φαίνεται φιλόξενη, ώστε να σας βρουν ευκαιρίες και θετική ενέργεια. Καθώς το κόκκινο είναι ένα χρώμα τύχης στο Φενγκ Σούι και επίσης παρέχει προστασία από την αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να βάψετε την εξώπορτα του σπιτιού σας κόκκινη.

προσθέστε τον Γελαστό Βούδα στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας Γελαστός Βούδας είναι γνωστός για τη χαρούμενη και χαρούμενη φύση του. Όταν τοποθετείται προς την Ανατολή ή κοιτάζει την πόρτα της εισόδου, ένας Γελαστός Βούδας φέρνει πλούτο και καλή τύχη.

ποτίστε τα φυτά σας καθημερινά

Εάν τα φυτά του κήπου έξω από το σπίτι σας πεθαίνουν, πάρτε το ως προειδοποίηση και κάντε κάτι για αυτό. Θυμηθείτε, αν αγαπάτε τη φύση, θα σας αγαπήσει και αυτή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές αλλαγές όπως το πότισμα των φυτών σας κάθε μέρα, την αλλαγή του εδάφους ή την προσθήκη νέων λουλουδιών σε αυτό. Επίσης, πρέπει να καθαρίσετε το μονοπάτι που οδηγεί στην κεντρική πόρτα του σπιτιού σας.

τοποθετήστε ένα μικρό σιντριβάνι

Στο Φενγκ Σούι, μια βρύση θεωρείται σύμβολο πλούτου. Επομένως, η προσθήκη ενός σιντριβανιού στο σπίτι σας βοηθά στην προσέλκυση ευημερίας. Το σιντριβάνι πρέπει να τοποθετηθεί έξω από το σπίτι σας προς την Ανατολική ή Νοτιοδυτική κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι το σιντριβάνι διατηρείται καθαρό και δεν στεγνώνει ποτέ. Επίσης, βάλτε 27 νομίσματα σε αυτό για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια του νερού μέσω των μεταλλικών στοιχείων του νομίσματος

κρεμάστε ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες

Εάν αγωνίζεστε να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγο ή την οικογένειά σας, κρεμάστε φωτογραφίες από χαρούμενες περιστάσεις ή διακοπές στο σαλόνι, τους διαδρόμους ή άλλους χώρους που έχουν μεγάλη κίνηση.

αποκτήστε ένα ενυδρείο ψαριών

Τα ψάρια είναι σύμβολο ζωντάνιας και προσελκύουν θετική ενέργεια. Εάν τοποθετήσετε ένα ενυδρείο ψαριών στη βόρεια πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου σας, θα σας βοηθήσει να φέρετε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, και εάν τοποθετήσετε το ενυδρείο στη νοτιοανατολική πλευρά, οδηγεί σε οικονομική αφθονία.

- Διαφήμιση -