5 απλοί τρόποι για να μην θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου σας

Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, όταν μετά το μπάνιο μας, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον καθρέφτη. Κι αυτό εξαιτίας των υδρατμών που τον θολώνουν. Η προετοιμασία το πρωί μπορεί ήδη να είναι βιαστική και το να σκουπίζετε τους καθρέφτες σας μετά το ντους σας είναι χαμένος χρόνος. Δεδομένου ότι στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να ξυρίζονται ή να καθαρίζονται μετά το ντους, η ανάγκη για έναν καθαρό καθρέφτη είναι πρωταρχική. Πως μπορούμε να το αποτρέψουμε; Θα σας παρουσιάσω 5 τρόπους για να μη θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου σας!

- Διαφήμιση -

αφρός ξυρίσματος

Ο αφρός ξυρίσματος αποτελεί στην πραγματικότητα έναν εξαιρετικά αποτρεπτικό παράγοντα για το θόλωμα στους καθρέφτες. Τίποτα σαν ένα προϊόν 2 σε 1 για να ωραιοποιήσει την ημέρα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ξυριστείτε πριν το ντους σας, απλώστε τον καθρέφτη με αφρό ξυρίσματος και σκουπίστε τον με μια πετσέτα. Ο καθρέφτης σας θα είναι χωρίς θόλωμα για μερικές εβδομάδες, και είναι τόσο εύκολο.

ξύδι

Η δημιουργία ενός διαλύματος 50-50 με ξύδι και νερό αποτελεί επίσης τέλειο κόλπο για να μη θολώνουν οι καθρέφτες σας. Αντί να αγοράσετε ένα καθαριστικό καθρεφτών, το οποίο περιέχει χημικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πλήρως φυσικό καθαριστικό. Απλώς ρίξτε ένα φλιτζάνι νερό και ένα φλιτζάνι ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, προσθέστε μια ή δύο σταγόνες σαπούνι πιάτων και ψεκάστε. Σκουπίστε τον καθρέφτη με μια πετσέτα και το γυαλί θα μείνει αδιάβροχο για μερικές ημέρες. Το ξύδι έχει μια μυρωδιά, αλλά θα πρέπει να φύγει μέσα σε μια ώρα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό λεμονιού για ένα φρέσκο ​​άρωμα στο μπάνιο.

σαπούνι για τα πιάτα

Η χρήση μιας ελαφριάς επίστρωσης υγρού πιάτων μπορεί επίσης να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για το θόλωμα του καθρέφτη του μπάνιου. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες σαπουνιού στην παλάμη σας και προσθέστε νερό. Σκουπίστε με το μείγμα αυτό τον καθρέφτη και στη συνέχεια σκουπίστε το με μια χαρτοπετσέτα. Ο καθρέφτης θα παραμείνει καθαρός για περίπου μια μέρα. Μπορείτε απλά να επαναλάβετε τη διαδικασία.

κερί αυτοκινήτου

Η χρήση κεριού αυτοκινήτου αποτελεί επίσης μία λύση για το θόλωμα του καθρέφτη! Απλώς εφαρμόστε το και σκουπίστε το όπως θα κάνατε με το αυτοκίνητό σας.

πιστολάκι

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι προληπτικές. Αλλά, εάν ξεχάσατε ή δεν θέλετε να εφαρμόσετε τίποτα στον καθρέφτη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για να εξαφανίσετε γρήγορα το νερό από τους καθρέφτες σας.

- Διαφήμιση -