4 έξυπνοι τρόποι για να μαζέψουμε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα χωρίς να κοπούμε


Όλοι έχουμε σπάσει κάποιο ποτήρι, κάποιο βάζο ή ένα γυάλινο αντικείμενο στο παρελθόν. Μάλλον πολλές φορές. Το καθάρισμα των μεγάλων κομματιών γυαλιού είναι το εύκολο μέρος. Το δύσκολο μέρος είναι όλα αυτά τα μικροσκοπικά κομμάτια και τα μικρά θραύσματα που μπορεί να μην παρατηρήσετε μέχρι να έρθει σε επαφή το γυμνό σας πόδι μαζί τους. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μαζέψετε προσεκτικά τα μεγαλύτερα κομμάτια σπασμένου γυαλιού που μπορείτε πραγματικά να δείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα ή να δοκιμάσετε μία από αυτές τις τέσσερις προτάσεις. Θα σας παρουσιάσω 4 έξυπνους τρόπους για να μαζέψουμε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα χωρίς να κοπούμε!

- Διαφήμιση -

πατάτα

Πάρτε μία ένα ωμή πατάτα κόψτε τη στη μέση και μετά πιέστε την στα σπασμένα γυαλιά. Θα κολλήσουν επάνω στα γυαλιά και θα φύγουν από το πάτωμα!

φέτα ψωμί

Τα κομμάτια γυαλιού θα κολλήσουν ακριβώς στη μαλακή ψίχα του ψωμιού, καθώς έχει μια ωραία, ευρεία επιφάνεια για να καλύψει πολύ έδαφος.

ταινία

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί η ταινία μπορεί να μαζέψει διάφορα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την πιο παχιά, φαρδιά ταινία που μπορείτε να βρείτε για να αποφύγετε ατυχήματα με τα σπασμένα γυαλιά και να είστε σίγουρες ότι θα απαλλαγείτε από τα γυαλιά!

υγρό χαρτί κουζίνας

Διπλώστε μια χαρτοπετσέτα μερικές φορές ή πάρτε λίγο απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια βρέξτε το και πιέστε το στα θραύσματα του γυαλιού. Βεβαιωθείτε ότι είναι διπλωμένο αρκετά παχύ ώστε τα κομμάτια να μην περάσουν από το χαρτί και κοπείτε!

- Διαφήμιση -