7 μέρη του σώματός σας στα οποία δεν πρέπει ποτέ να κάνετε τατουάζ

Όσο περνάνε τα χρόνια, τα τατουάζ γίνονται ολοένα και συνηθέστερα και κατακλύζουν τα σώματα των ανθρώπων. Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει επάνω του έστω ένα τατουάζ. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 43% των ανθρώπων χτυπάνε τατουάζ για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το 37% για το στυλ. Ακόμα, γιατροί και καλλιτέχνες τατουάζ προτείνουν ότι υπάρχουν μερικά μέρη που δεν είναι ιδανικά για να κάνετε τατουάζ. Προκειμένου λοιπόν να μην μετανιώσετε την επιλογή σας για το τατουάζ στην πορεία, καλό είναι να προσέξετε που θα κάνετε τατουάζ. Θα σας παρουσιάσω 7 μέρη του σώματός σας στα οποία δεν πρέπει ποτέ να κάνετε τατουάζ!

- Διαφήμιση -

αγκώνες

Οι ειδικοί δεν συνιστούν να κάνετε τατουάζ στους αγκώνες σας γιατί σε αυτήν την περιοχή είναι δύσκολο να κάνετε το μελάνι να παραμείνει. Επιπλέον, το δέρμα είναι πολύ παχύ και χρειάζεται πολλά χτυπήματα, που σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρόνο με τη βελόνα εκεί. Υπάρχει επίσης μια τεράστια πιθανότητα αν δεν ενυδατώσετε τους αγκώνες σας, το τατουάζ σας να ξεθωριάσει πολύ γρήγορα.

μασχάλες

Η μασχάλη είναι ένα από τα πιο επώδυνα σημεία για να κάνεις τατουάζ. Ο πόνος μπορεί να είναι πολύ έντονος και η διαδικασία μάλλον θα είναι αφόρητη για εσάς.

πίσω από τα γόνατα

Η περιοχή πίσω από τα γόνατά σας είναι πολύ ευαίσθητη και έχει πολλές νευρικές απολήξεις. Κάθε φορά που υπάρχει ένα χτύπημα πίσω από τα γόνατα, μπορεί να αισθάνεστε εξαιρετικά άβολα.

χέρια και δάχτυλα

Ναι, αυτά είναι δημοφιλή μέρη για να κάνετε τατουάζ, αλλά οι ειδικοί λένε ότι, πρώτα απ ‘όλα, δεν συνιστάται να κάνετε τατουάζ στα χέρια και τα δάχτυλα επειδή αυτή είναι μια ανοιχτή περιοχή και η έκθεση στον ήλιο θα επηρεάσει πολύ το τατουάζ σας, επομένως μπορεί να ξεθωριάζει γρήγορα. Επιπλέον, τα τατουάζ στα πλαϊνά των δακτύλων συχνά ξεθωριάζουν μόλις επουλωθούν.

πλευρά

Φαίνεται σίγουρα φοβερό, αλλά ο πόνος του τατουάζ στα πλευρά σας είναι εξαιρετικά υψηλός. Είναι στη δεύτερη θέση μετά τις μασχάλες σας. Επίσης, η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαρκέσει περισσότερο για τις γυναίκες εάν πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε σουτιέν και το δέρμα τους θα ερεθίζεται συνεχώς.

πρόσωπο

Εκτός από το ευαίσθητο δέρμα και τους τόνους των νευρικών απολήξεων, οι καλλιτέχνες τατουάζ λένε ότι το τατουάζ στο πρόσωπο είναι εγγυημένο μόνο για 2-3 χρόνια. Επίσης, αν αποφασίσετε να κάνετε τατουάζ σε αυτό το σημείο του σώματός σας, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα.

αστράγαλοι και κνήμες

Οι περιοχές του αστραγάλου και της κνήμης τρίβονται εύκολα με παπούτσια και κάλτσες. Και για αυτόν τον λόγο, το τατουάζ μπορεί να χάσει τα έντονα χρώματα του πολύ γρήγορα. Επίσης, όσον αφορά τον πόνο, είναι περίπου το ίδιο επίπεδο που προκαλείται από το τατουάζ πάνω από το θώρακα.

- Διαφήμιση -