7 έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν σε άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις

Υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητά μας, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν χωρίς να τα περιμένουμε! Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμες και προετοιμασμένες για δύσκολες και ασυνήθιστες καταστάσεις για να μην τρέχουμε μετά. Υπάρχουν λοιπόν κόλπα τα οποία αν τα γνωρίζετε μπορούν να σας βοηθήσουν σε άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις! Θα σας παρουσιάσω 7 έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν σε άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις!

- Διαφήμιση -

οδοντόκρεμα για να μειώσετε το πρήξιμο

Αν χτυπήσετε κάποιο δάχτυλο σας, υπάρχει μια σπιτική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει με το πρήξιμο και να απαλύνει λίγο τον πόνο. Πάρτε την οδοντόκρεμα και άπλωσε λίγη στο άτυχο δάχτυλο. Η οδοντόκρεμα με βότανα έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιβακτηριδιακά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα στη στοματική υγεία, επομένως μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί να είναι χρήσιμο και για τσιμπήματα μέλισσας.

σύριγγα για να βγάλετε ένα κεντρί μέλισσας

Απολαμβάνετε τον τέλειο καιρό, μυρίζετε τα λουλούδια και — ωχ! Μια μέλισσα σας τσίμπησε και άφησε το κεντρί της στο χέρι σας. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Πάρτε μια σύριγγα και χρησιμοποιήστε ένα κοπίδι ή ένα μαχαίρι για να κόψετε τη βάση της βελόνας. Τώρα χρησιμοποιήστε την για να ρουφήξετε το κεντρί σαν ηλεκτρική σκούπα. Και να θυμάστε να ενεργείτε γρήγορα γιατί η ταχύτητα είναι η ουσία εδώ.

πάγο για να ανακουφίσετε τον πόνο της ημικρανίας

Πάρτε ένα σακουλάκι με κατεψυγμένα λαχανικά από τον καταψύκτη σας και τοποθετήστε το στο λαιμό σας. Το κρύο μπορεί να συσπάσει τα αιμοφόρα αγγεία και να βοηθήσει στη μείωση της μετάδοσης του πόνου στον εγκέφαλο.

baby oil για να αφαιρέσετε εύκολα έναν αυτοκόλλητο επίδεσμο

Η πληγή σας επιτέλους επουλώθηκε, αλλά το δύσκολο είναι ακόμα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε 2 επιλογές: να σκίσετε τον αυτοκόλλητο επίδεσμο με μια γρήγορη κίνηση ή να υποφέρετε αργά, αλλά υπάρχει ένα μικρό κόλπο εδώ. Απλώστε baby oil στο σημείο και αφήστε το για 5 δευτερόλεπτα. Τώρα μπορείτε να τον αφαιρέσετε ανώδυνα.

οι ασκήσεις για τα μάτια σας βοηθούν με την κούραση και τη θολή όραση

Έχετε περάσει αρκετές ώρες παρακολουθώντας την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή και τώρα τα μάτια σας φαίνονται πιο κόκκινα από μια ντομάτα; Μια γρήγορη άσκηση όχι μόνο ωφελεί τους δικέφαλους μυς σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με θολή όραση, καταπόνηση των ματιών και αυξημένη ευαισθησία στο φως. Κοιτάξτε αριστερά και δεξιά πολλές φορές χωρίς να κουνήσετε το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, κοιτάξτε πάνω και κάτω. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση μερικές φορές και θα νιώσετε τη διαφορά.

απλώστε μέλι ή ζάχαρη στην καμένη γλώσσα σας

Εάν έχετε κάψει τη γλώσσα σας με ένα ζεστό ρόφημα, έχουμε μια γλυκιά λύση για τη δύσκολη θέση σας, κυριολεκτικά. Προσθέστε ένα κομμάτι ζάχαρη ή μια κουταλιά μέλι στη γλώσσα σας. Το μέλι είναι αποδεδειγμένο στην καταπολέμηση των εγκαυμάτων, αλλά θυμηθείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά γιατί όλη αυτή η γλυκύτητα μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.

ανοίξτε διάπλατα τα μάτια σας για να αποφύγετε το κλάμα

Νιώθετε τα μάτια σας να δακρύζουν στο λεπτό, αλλά θέλετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας; Κρατήστε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, σφίξτε τους μύες του προσώπου σας και γείρετε το πηγούνι σας προς τα πάνω — θα σας βοηθήσει με τα δάκρυα. Ή απλώς αφήστε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύσουν.

- Διαφήμιση -