6 απίστευτοι διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τον ελληνικό καφέ

Όλοι ξέρουμε πως ο καλύτερος και πιο υγιεινός καφές είναι ο ελληνικός καφές. Έχει υπέροχη γεύση, υπέροχο άρωμα και είναι ό,τι πρέπει για το πρωινό ξύπνημα. Βέβαια, ο ελληνικός καφές μπορεί να χρησιμεύσει και σε άλλα πράγματα πέρα από το να “ανοίξει” το μάτι. Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο πρακτικός μπορεί να γίνει. Θα σας παρουσιάσω 6 απίστευτους διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τον ελληνικό καφέ!

- Διαφήμιση -

μυρωδιές από τα χέρια

Καθημερινά πιάνουμε διάφορα πράγματα με τα χέρια μας και σίγουρα υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που δεν φεύγουν εύκολα! Αν λοιπόν μυρίζουν άσχημα τα χέρια ακόμη και αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα, τότε ο ελληνικός καφές θα σας δώσει τη λύσει! Φτιάξε γρήγορα έναν ελληνικό, πιείτε το και πάρτε το κατακάθι και πλύντε τα χέρια σας με το κατακάθι και με σαπούνι. Τα χέρια σας θα ξεμυρίσουν αμέσως!

μυρωδιές από το ψυγείο

Όταν το ψυγείο σας μυρίζει, πάρτε και βάλτε σε ένα μπολάκι ή σε λίγο αλουμινόχαρτο λίγο ελληνικό καφέ και βάλτε το στο ψυγείο. Αφήστε το μέσα μέχρι να απορροφήσει όλες τις άσχημες μυρωδιές. Αυτό ισχύει και για όλα τα σημεία του σπιτιού που έχουν άσχημη μυρωδιά.

απολέπιση προσώπου

Αυτή η χρήση του ελληνικού καφέ θα σας εντυπωσιάσει! Όλες μας χρησιμοποιούμε κρέμες για το πρόσωπο οι οποίες περιέχουν χημικά συστατικά… Αφήστε τις αγοραστές κρέμες λοιπόν και επιλέξτε πιο φυσικούς τρόπους. Αναμείξτε το κατακάθι του καφέ με λίγο baby oil και έτοιμη η απολεπιστική μάσκα. Απλώστε στο πρόσωπο σας και κάνε για λίγα λεπτά μασάζ με το κατακάθι το καφέ. Εκτός από τα άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα, έχει και φοβερή μυρωδιά.

κατά της κυτταρίτιδας

Στο συγκεκριμένο σημείο νομίζω πως έχω την προσοχή κάθε νοικοκυράς. Πάρτε το ζεστό κατακάθι από τον ελληνικό καφέ και αναμείξτε τον με λάδι για μασάζ. Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας με το μείγμα αυτό. Είναι γνωστό άλλωστε πως και ο ίδιος ο καφές είναι πολύ ευεργετικός για την υγεία.

καθαρίστε τα μάτια της κουζίνας

Τηγανίσατε και έχουν μείνει λίπη και λάδια στα μάτια της κουζίνας; Ε βάλτε να ψήσετε έναν ελληνικό και αφού τον πιείτε και χαλαρώσετε, πάρτε το κατακάθι και τρίψτε τα μάτια της κουζίνας. Σαν καινούρια θα γίνουν. Λάδια και λίπη τέλος, μόνο αστραφτερά μάτια!

εντομοαπωθητικό

Από τις πιο γνωστές χρήσεις του ελληνικού καφέ, είναι αυτή ως εντομοαπωθητικού. Ρίξτε λίγο καφέ στις μπαλκονόπορτες και εμποδίστε τα μυρμήγκια να εισβάλλουν στο σπίτι. Επίσης, το κατακάθι του ελληνικού είναι εξαιρετικό λίπασμα για τα φυτά!

- Διαφήμιση -