3 τρόφιμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πόρτα του ψυγείου σας

Η πόρτα του ψυγείου δεν είναι το καλύτερο μέρος για αποθήκευση πραγμάτων, ειδικά αυτών που είναι ευαίσθητα. Ο λόγος είναι πολύ απλός: με το συνεχές άνοιγμα- κλείσιμο του ψυγείου, η πόρτα είναι ο χώρος όπου οι θερμοκρασίες δεν είναι σταθερές όπως στο υπόλοιπο ψυγείο. Υπάρχουν όμως και πράγματα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πόρτα του ψυγείου! Θα σας παρουσιάσω 3 τρόφιμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πόρτα του ψυγείου σας!

- Διαφήμιση -

καρυκεύματα

Τα καρυκεύματα είναι μία ασφαλής επιλογή για να τοποθετήσετε στην πόρτα του ψυγείου. Μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, όλα είναι ασφαλή για να τοποθετηθούν στην πόρτα του ψυγείου. Επειδή τα καρυκεύματα έχουν συνήθως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς και συντηρητικά, είναι το τέλειο προϊόν για αποθήκευση στην πόρτα του ψυγείου.

ντρέσινγκ σαλάτας

Όπως και τα καρυκεύματα, το dressing για τη σαλάτα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και η έκθεση σε περιοδικές κυμαινόμενες θερμοκρασίες δεν επηρεάζει τη γεύση ή την ασφάλεια. Μόλις ανοιχτεί, το dressing σαλάτας μπορεί να αποθηκευτεί στην πόρτα του ψυγείου με ασφάλεια για έως και δύο μήνες.

αναψυκτικά και μπουκάλια νερού

Τα πλαστικά μπουκάλια ή τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών είναι μια ασφαλής επιλογή για την πόρτα του ψυγείου, οπότε γιατί να μην τα τοποθετήσετε εκεί για να κερδίσετε και χώρο από τα ράφια του ψυγείου;

- Διαφήμιση -