5 πράγματα που πρέπει να βάζετε στον ήλιο μετά τον καθαρισμό

Αν και πολλά προϊόντα καθαρισμού κάνουν καλά τη δουλειά τους, η έκθεσή τους στον ήλιο παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε, βάλτε τα αντικείμενα στον ήλιο για λίγες ώρες και θα γίνουν ακόμα πιο καθαρά. Γι’ αυτό μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιδράσεις του ήλιου και να κάνετε ακόμη πιο καθαρά τα αντικείμενά σας! Θα σας παρουσιάσω 5 πράγματα που πρέπει να βάζετε στον ήλιο μετά τον καθαρισμό τους!

- Διαφήμιση -

ξύλινες σανίδες κοπής

Παρά το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ο ήλιος μπορεί να απολυμάνει μια ξύλινη σανίδα κοπής, αυτό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, γνωρίζουμε ότι μια σανίδα κοπής στεγνώνει πιο γρήγορα στον ήλιο και αυτό καθιστά λιγότερο πιθανό τα βακτήρια να αναπτυχθούν σε μια υγρή επιφάνεια.

κάδος απορριμμάτων

Βγάλτε τον κάδο απορριμμάτων σας έξω και πλύντε τον καλά. Ξεπλύνετε το κουτί απορριμμάτων, σκουπίστε το εσωτερικό του με απολυμαντικό απορρυπαντικό και αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο.

βρώμικα συρτάρια στο ψυγείο

Σκουπίστε τη βρωμιά από τα συρτάρια στο ψυγείο σας με σαπουνόνερο. Στη συνέχεια, αφήστε τα συρτάρια στον ήλιο για μερικές ώρες. Θα είναι πάλι καθαρά!

δοχεία αποθήκευσης

Εάν βάζετε τακτικά φαγητό με σάλτσα ντομάτας σε ένα δοχείο φαγητού, θα γίνει ροζ μετά από λίγο καιρό. Ψεκάστε το δοχείο με χυμό λεμονιού και αφήστε το στον ήλιο για μερικές ώρες. Αφού το αφήσετε στον ήλιο, είναι πιθανό να είναι πολύ πιο καθαρό.

πάνινες τσάντες

Οι πάνινες τσάντες που χρησιμοποιείτε συχνά ως τσάντες για ψώνια πρέπει να πλένονται τακτικά. Οι τσάντες αγορών που δεν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται τακτικά. Σκουπίστε αυτές τις σακούλες με ένα πανί και αφήστε τες στον ήλιο για μερικές ώρες.

- Διαφήμιση -