3 συμβουλές για να αποτρέψετε να κολλήσει το φαγητό στο τηγάνι σας

Ακόμα κι αν τα αντικολλητικά τηγάνια είναι φτιαγμένα για να μην κολλάνε τα τρόφιμα στο τηγάνι, το φαγητό μπορεί να κολλήσει στο τηγάνι. Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι ιδανικά για πολλές μεθόδους μαγειρέματος, από κρέας χωρίς λάδι μέχρι ψάρι και ακόμη και τοστάρισμα ψωμιού. Παρά τις αντικολλητικές του ιδιότητες, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει το φαγητό στο τηγάνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ απλές μεθόδους για να εξαλείψετε αυτή την πιθανότητα. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε 3 απλές μεθόδους. Θα σας παρουσιάσω 3 συμβουλές για να αποτρέψετε να κολλήσει το φαγητό στο τηγάνι σας!

- Διαφήμιση -

ελαιόλαδο

Πριν βάλετε το φαγητό στο αντικολλητικό τηγάνι, αλείψτε το με λίγο ελαιόλαδο. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτρέψετε το να κολλήσουν τα τρόφιμα. Αφού ζεσταθεί το τηγάνι, μπορείτε να βάλετε το φαγητό στο τηγάνι.

βούτυρο

Χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο για να αλείψετε το τηγάνι πριν τηγανίσετε αυγά, κρέας ή λαχανικά. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λίγο αλάτι για να μην κάψει το βούτυρο.

νερό

Το μυστικό για να μην κολλήσει το φαγητό στο τηγάνι είναι να διατηρείτε το τηγάνι πάντα υγρό. Εάν το τηγάνι είναι πολύ στεγνό παρά τη χρήση λαδιού, προσθέστε λίγο νερό. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε τη μέθοδο προσθήκης νερού όταν τηγανίζετε.

- Διαφήμιση -