3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χαρτοπετσέτες και ρολό κουζίνας

Ένα από τα αντικείμενα τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι είναι οι χαρτοπετσέτες και τα ρολά κουζίνας. Για όλες τις νοικοκυρές οι χαρτοπετσέτες είναι πολύτιμος σύμμαχος μας σε μικρές καθημερινές ζημιές στην κουζίνα αλλά και όχι μόνο. Με αυτές θα σκουπίσουμε τα νερά, θα βγάλουμε τις βρωμιές ή θα τις χρησιμοποιήσουμε διάφορα άλλα πράγματα. Την ίδια χρήση ασφαλώς έχει και το χαρτί της κουζίνας…Υπάρχουν όμως και 3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζουμε με τις χαρτοπετσέτες και το ρολό κουζίνας.

- Διαφήμιση -

Γυαλιά

Ο καθαρισμός των γυαλιών σας με χαρτοπετσέτες μπορεί να είναι εύκολος, αλλά ποτέ μην το κάνετε αυτό. Τα περισσότερα γυαλιά έχουν ένα προστατευτικό στρώμα πάνω τους και μπορείτε να το ξύσετε αν το καθαρίσετε με μια χαρτοπετσέτα. Εάν φοράτε γυαλιά, καλό είναι να έχετε μαζί σας μαντηλάκια καθαρισμού γυαλιών.

Ξύλινα έπιπλα

Εάν σκουπίσετε τη σκόνη από τα ξύλινα έπιπλά σας με μια χαρτοπετσέτα, κινδυνεύετε να τα ξύσετε. Για να κάνετε το ξύλινο τραπέζι και το ντουλάπι σας να φαίνονται όμορφα, επιλέξτε να το σκουπίσετε με ένα μαλακό πανί.

Οθόνη κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών

Από τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες είναι οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών. Είναι ευαίσθητες σε γρατσουνιές, επομένως μην τις καθαρίζετε με χαρτοπετσέτες. Χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες που εμφανίζονται σε αυτές τις επιφάνειες.

- Διαφήμιση -