15 δωρεάν πράγματα που μπορείτε να πάρετε από ένα ξενοδοχείο

Είναι πάντα ωραίο να διατηρείτε τη μνήμη ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού παίρνοντας μερικά χρήσιμα πράγματα από το ξενοδοχείο στο οποίο έχετε μείνει. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα που επιτρέπεται να πάρετε μαζί σας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσετε να μην παρασυρθείτε πολύ. Θα σας παρουσιάσω 15 δωρεάν πράγματα που μπορείτε να πάρετε από ένα ξενοδοχείο!

- Διαφήμιση -

σαπούνι, σαμπουάν, κοντίσιονερ

Αντικείμενα όπως μίνι μπουκάλια σαμπουάν, κοντίσιονερ, αφρόλουτρο και μικροσκοπικά σαπούνια χεριών είναι κλασικά και πρώτα στη λίστα των πραγμάτων που σκεφτόμαστε να πάρουμε από ένα ξενοδοχείο ως αναμνηστικά. Δεν είναι λοιπόν κακό να τα πάρεις μαζί σου! Το μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικό για ταξιδιώτες και μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς στις χειραποσκευές σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας για το σπίτι. Σε αυτό το κιτ μπορούν επίσης να προστεθούν αποσμητικά και ναι, μπορούν να ληφθούν και αυτά δωρεάν.

λοσιόν και κρέμες

Το ξενοδοχείο σας μπορεί επίσης να σας προσφέρει μικρά μπουκάλια λοσιόν σώματος ή κρέμες χεριών. Μη διστάσετε να τα πάρετε μαζί σας. Μπορείτε να τα κρατήσετε στην τσάντα σας και να τα χρησιμοποιήσετε όταν το δέρμα σας είναι ξηρό.

οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα και οδοντόβουρτσες

Ακόμα κι αν παίρνετε τα δικά σας είδη στοματικής φροντίδας στις διακοπές, δεν είναι κακό να πάρετε μια επιπλέον οδοντόκρεμα ή στοματικό διάλυμα που παρέχεται από το ξενοδοχείο σας. Οι οδοντόβουρτσες που βγάζουν συνήθως κυκλοφορούν και σε ταξιδιωτικά μεγέθη, οπότε είναι ωραίο να τις έχετε μαζί σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο επόμενο ταξίδι σας ή απλώς να τα έχετε στην τσάντα σας για κάποια περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.

ξυράφια και κρέμες ξυρίσματος

Ακόμα κι αν διαθέτετε ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν μίας χρήσης μηχανή που σας άφησε το προσωπικό του ξενοδοχείου. Αν ξεχάσετε να φορτίσετε την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή σας, τότε αυτό του ξενοδοχείου θα σας φανεί χρήσιμο! Συνήθως συνοδεύεται από κρέμα ξυρίσματος, οπότε μην το ξεχνάτε ούτε αυτό.

σετ ραπτικής

Τα σετ ραπτικής που παρέχονται από τα ξενοδοχεία είναι σωτήρια για πολλούς ταξιδιώτες. Τα κιτ συνήθως διατίθενται σε συμπαγές μέγεθος, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεταφορά στις αποσκευές σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε το προσωπικό του ξενοδοχείου εάν επιτρέπεται να το πάρετε και συνήθως δεν τους πειράζει.

κιτ γυαλίσματος παπουτσιών

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ χρήσιμο στοιχείο για πολλούς ταξιδιώτες που μερικές φορές μπορεί να βρεθεί στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Εάν δεν έχετε γυαλιστικό παπουτσιών, μπορείτε να το ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τους σφουγγάρια γυαλίσματος παπουτσιών ή ακόμα και ολόκληρα κιτ που μπορούν να κρατήσουν.

κόκαλο παπουτσιών

Σε ορισμένα ξενοδοχεία, στον λογαριασμό περιλαμβάνεται ακόμη και ένα κόκαλο παπουτσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν δωρεάν ένα φορητό φτηνό κόκαλο παπουτσιών. Επίσης, σε ορισμένα ξενοδοχεία μπορεί να αναπληρωθεί δωρεάν, σε περίπτωση που χάλασες το προηγούμενο. Εάν δεν βρείτε ένα στο δωμάτιό σας, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τον ρεσεψιονίστ σας εάν μπορεί να σας δώσει ένα.

χτένες και βούρτσες μαλλιών

Ορισμένα ξενοδοχεία βάζουν στα δωμάτια βούρτσες μαλλιών και χτένες μιας χρήσης για τους επισκέπτες τους. Αφού φύγετε, οι μεταχειρισμένες πετιούνται. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε αυτά τα δωρεάν αντικείμενα για εσάς και τα μελλοντικά σας ταξίδια!

στυλό, μολύβια και φάκελοι

Τα ξενοδοχεία δεν ενοχλούνται αν πάρετε τα χαρτικά ή τους φακέλους τους. Έχουν το λογότυπό τους πάνω τους και μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή διαφήμιση. Ενώ για εσάς, αυτά τα αντικείμενα είναι δωρεάν και εύχρηστα. Έτσι, όλοι είναι ευτυχισμένοι στο τέλος.

καφές, τσάι και ζάχαρη

Μπορείτε να βρείτε φακελάκια με καφέ και τσάι σχεδόν σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου. Μπορούν να ληφθούν από τους επισκέπτες χωρίς καμία χρέωση. Αργότερα, μπορείτε να τα απολαύσετε στο σπίτι, ενθυμούμενοι την καλή εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου σας.

κούπες

Τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας επιτραπέζια σκεύη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ωστόσο, αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να ρωτήσετε στη ρεσεψιόν αν μπορείτε να κρατήσετε την κούπα τους. Συνήθως, δεν θα τους πειράζει. Και, μόλις εγκριθεί από το προσωπικό, θα ξέρετε ότι δεν κλέβετε τίποτα.

εμφιαλωμένο νερό

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το εμφιαλωμένο νερό δεν αποτελεί μέρος του μίνι μπαρ του ξενοδοχείου. Ρωτήστε πρώτα το προσωπικό του ξενοδοχείου σας και αν δεν είναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε δωρεάν.

μπουρνούζια

Σε φθηνότερα ξενοδοχεία, τα μπουρνούζια δεν επιτρέπεται να τα πάρετε σπίτι. Αν προσπαθήσετε να τα πάρετε, θα σας τα χρεώσουν. Αλλά σε μερικά πιο ακριβά ξενοδοχεία, τα μπουρνούζια περιλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου σας. Μερικά από τα ξενοδοχεία μπορεί ακόμη και να κεντήσουν τα αρχικά σας ή το λογότυπο του ξενοδοχείου πάνω τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι δικά σας και μόνο δικά σας και είστε ελεύθεροι να τα πάρετε μαζί σας.

παντόφλες

Συνήθως οι παντόφλες που παρέχονται από τα ξενοδοχεία είναι μιας χρήσης. Εάν αφήσετε αυτές τις μεταχειρισμένες παντόφλες στο δωμάτιό σας, θα πεταχτούν αφού φύγετε. Επομένως, δεν είναι κακό να τις πάρετε σπίτι. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για φθηνότερα αναλώσιμα. Σε πιο ακριβά ξενοδοχεία μερικές φορές χρησιμοποιούν ακριβές παντόφλες τις οποίες καθαρίζουν και απολυμαίνουν αφού φύγουν οι καλεσμένοι τους και δεν μπορείτε να τις πάρετε.

ομπρέλες

Μπορείτε να πάρετε ομπρέλες στη ρεσεψιόν ορισμένων ξενοδοχείων. Αν και συνήθως δεν είναι δωρεάν, μπορείτε να μιλήσετε με τον ρεσεψιονίστ και να τον ρωτήσετε αν μπορείτε να πάρετε μία. Μερικές φορές δεν τους πειράζει. Άλλωστε, οι ομπρέλες έχουν και το λογότυπο του ξενοδοχείου και μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή διαφήμιση.

- Διαφήμιση -