5 πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας

Πολλοί άνθρωποι ετοιμάζονται στο μπάνιο κάθε πρωί. Για λόγους ευκολίας, κρύβουμε πολλά από τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε το πρωί και όχι μόνο στα μπάνια μας, αλλά αποδεικνύεται ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιλεκτικές. Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κρύβετε στο μπάνιο σας. Φάρμακα, μακιγιάζ και ξυραφάκια είναι τρία από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα, αλλά η λίστα είναι αρκετά μεγαλύτερη. Θα σας παρουσιάσω 5 πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας!

- Διαφήμιση -

πετσέτες

Αυτό μάλλον αποτελεί έκπληξη για πολλούς ανθρώπους. Σίγουρα και για μας ήταν έκπληξη! Συνήθως αποθηκεύουμε τις πετσέτες μας στο μπάνιο. Είναι καλύτερα να βρείτε ένα νέο μέρος για να αποθηκεύσετε τις πετσέτες έξω από το μπάνιο. Τα μπάνια είναι υγρά και τα υγρά μέρη είναι τόποι αναπαραγωγής βακτηρίων. Οι πετσέτες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στους μύκητες. Εάν αποφασίσετε να κρατήσετε την πετσέτα στο μπάνιο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι την κρατάτε με τον σωστό τρόπο.

μπουρνούζια

Αν και μπορεί να φαίνεται λογικό, ένα μπουρνούζι δεν πρέπει να φυλάσσεται στο μπάνιο. Όπως και με τις πετσέτες, βακτήρια και μύκητες μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν στο ύφασμα του μπουρνουζιού. Επίσης, η υγρασία στο δωμάτιο μπορεί να κάνει το μπουρνούζι να μυρίζει μούχλα.

βιβλία και περιοδικά

Δεν περιμένουμε να βάζετε τη βιβλιοθήκη σας στο μπάνιο, αλλά σε κάποιους αρέσει να έχουν κάτι να διαβάσουν στο μπάνιο. Τα βιβλία και τα περιοδικά απορροφούν την υγρασία από το μπάνιο σας πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα: σελίδες που τσαλακώνονται και κολλάνε μεταξύ τους.

κοσμήματα

Μερικοί άνθρωποι κρατούν τα σκουλαρίκια τους στο μπάνιο γιατί το μέρος όπου είναι ο καθρέφτης είναι βολικό για να τα τοποθετήσετε. Δυστυχώς, η υγρασία που αναφέραμε προηγουμένως κάνει τα κοσμήματα να φθείρονται πιο γρήγορα από ό,τι αν τα αποθηκεύσετε σε ένα υπνοδωμάτιο. Ειδικά τα ασημένια κοσμήματα είναι πολύ ευαίσθητα στην υγρασία.

άρωμα

Ένα άλλο προϊόν που πολλοί άνθρωποι κρατούν στο μπάνιο: το άρωμα. Δυστυχώς, οι ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία επηρεάζουν τα στοιχεία του αρώματος, γεγονός που μπορεί να το κάνει να αρχίσει να μυρίζει ξινίλα. Μην το κρατάτε στο μπάνιο για να μην αλλοιωθεί το άρωμά σας.

- Διαφήμιση -