2 εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να καθαρίσουμε το βουρτσάκι της τουαλέτας και τη βάση του

Μπορεί να προσέχετε την υγιεινή της τουαλέτας σας και να την καθαρίζετε αρκετά συχνά. Άλλωστε τα βακτήρια και τα μικρόβια που υπάρχουν στην τουαλέτα είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο πιο συνεπείς γίνεται στην καθαριότητα του μπάνιου! Ωστόσο, υπάρχει και ένα σημείο στην τουαλέτα, το οποίο πολλές φορές αμελούμε να το καθαρίσουμε! Αν λοιπόν δεν καθαρίσετε καλά το βουρτσάκι της τουαλέτας, η φροντίδα του μπάνιου σας θα είναι μάταιη. Εάν θέλετε η τουαλέτα σας να είναι πραγματικά καθαρή, το βουρτσάκι της τουαλέτας σας πρέπει επίσης να είναι καθαρό. Θα σας παρουσιάσω 2 εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσουμε το βουρτσάκι της τουαλέτας και τη βάση του!

- Διαφήμιση -

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πώς να καθαρίζουν αποτελεσματικά το βουρτσάκι της τουαλέτας αλλά και τη θήκη του. Η απολύμανση της βούρτσας της τουαλέτας είναι μία σημαντική παράμετρος για να διατηρείτε το μπάνιο σας όσο το δυνατόν πιο υγιεινό.

χλωρίνη και ζεστό νερό

Η χλωρίνη αποτελεί το πιο αποτελεσματικό απολυμαντικό στο σπίτι μας! Γεμίστε έναν κουβά με ζεστό νερό και προσθέστε λίγη χλωρίνη.

Βάλτε τη βούρτσα της τουαλέτας στον κουβά και αφήστε τη να καθίσει για μια ώρα.

Μπορείτε να βάλετε το βουρτσάκι της τουαλέτας και στη βάση του και να το αφήσετε να καθίσει για το ίδιο χρονικό διάστημα!

Μετά το πέρας της μίας ώρας, πάρτε το βουρτσάκι και το μπολ του και ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Έτσι, θα έχετε απολυμάνει πλήρως τη βούρτσα τουαλέτας από το δοχείο μέχρι τη λαβή.

μαγειρική σόδα και ξύδι

Ο συνδυασμός της μαγειρικής σόδας με το ξύδι είναι εξαιρετικός, εξαιτίας των χημικών εκρήξεων που δημιουργούνται….αυτές οι χημικές εκρήξεις θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το πιγκάλ της τουαλέτας! Βάλτε ένα κουταλάκι της σούπας μαγειρική σόδα και ένα κουταλάκι ξύδι…βάλτε ζεστό νερό μέσα στο μπολ του πιγκάλ και στην συνέχεια τοποθετήστε μέσα το βουρτσάκι της τουαλέτας! Αφήστε μέσα για μισή ώρα περίπου! Στη συνέχεια βγάλτε το βουρτσάκι και ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό τόσο το βουρτσάκι όσο και τη βάση του!

Για να αποτρέψετε την ανάπτυξη βακτηρίων, είναι καλή ιδέα να καθαρίζετε το βουρτσάκι της τουαλέτας και τη βάση του κάθε φορά που καθαρίζετε την τουαλέτα σας, ή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

- Διαφήμιση -