Τα 7 ωραιότερα ανθοφόρα λουλούδια για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο κήπο

Βάζετε λουλούδια στον κήπο και την αυλή σας αλλά τα άνθη τους δεν έχουν την απόδοση που περιμένατε; Υπάρχουν λουλούδια των οποίων η ανθοφορία είναι έντονη και υπέροχη. Θα σας παρουσιάσω τα 7 ωραιότερα ανθοφόρα λουλούδια για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο κήπο!

- Διαφήμιση -

αμάρανθος

Ο αμάρανθος μπορεί να μεγαλώσει από 50 εκατοστά έως 1,5 μέτρο σε μια ποικιλία χρωμάτων που περιλαμβάνουν πορτοκαλί, κόκκινο, χρυσό, μοβ και πράσινο. Αυτό το ετήσιο φυτό άμεσης σποράς δεν ανέχεται τη σκιά, την υγρασία ή τη μεταφύτευση.

λεβάντα

Φυτέψτε αυτό το αρωματικό λουλούδι στον ήλιο και σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Η λεβάντα θα προσελκύσει πουλιά και πεταλούδες στον κήπο σας.

αγάπανθος

Ο αγάπανθος αναπτύσσεται καλύτερα σε ηλιόλουστό ή μερικώς σκιασμένο μέρος και σε γλάστρες.

κόσμος

Το λουλούδι κόσμος είναι ένα από τα πιο όμορφα ανθοφόρα φυτά που θα μπορούσατε να φυτέψετε. Είναι ένα πολυετές που φτάνει το 1.5 μέτρο σε ύψος και τα χρώματά του είναι το λευκό, το ροζ και το βυσσινί.

γκαζάνια

Αυτό το φωτεινό λουλούδι μπορεί να φτάσει τα 35 εκατοστά σε ύψος και μπορείτε να το βρείτε σε ροζ, κόκκινο και χάλκινο, αν και είναι πιο συνηθισμένο να τα βλέπετε σε κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα.

γκαϊλάρδια

Η γκαϊλάρδια μοιάζει με ένα μικροσκοπικό ηλιοβασίλεμα που ξεθωριάζει ανάμεσα σε κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο και μπορντό. Καλό είναι να μην τις φυτεύετε σε πλήρη σκιά.

μαργαρίτα

Οι μαργαρίτες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, αλλά τα πολυετή φυτά δουλεύουν πολύ πιο σκληρά από ό,τι αποκαλύπτει η σημασία τους. Πολλοί ψηλοί μίσχοι ανθίζουν για μήνες και δεν σταματούν ποτέ να επανεμφανίζονται την επόμενη άνοιξη.

- Διαφήμιση -