Όσοι έχουν τη χαρά και τη δυνατότητα να έχουν κήπο ή αυλή στο σπίτι τους σίγουρα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί! Εκτός από την ομορφιά που παρέχουν τα λουλούδια, υπάρχει η δυνατότητα να κάθεστε και να απολαμβάνετε τον καφέ ή το φαγητό σας. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να φτιάξετε έναν χώρο στον κήπο σας, ο οποίος θα είναι ιδιαίτερος και ταυτόχρονα εντυπωσιακός; Γι’ αυτό λοιπόν η σπιτονοικοκυρά σας θα σας δώσει ιδέες για να φτιάξετε γλάστρες και παρτέρια από παλιά ελαστικά.

Οι κλασσικές γλάστρες σίγουρα έχουν ένα κόστος και παράλληλα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες. Χρησιμοποιώντας παλιά ελαστικά σίγουρα κερδίζετε χρήματα και η εμφάνιση του κήπου σας αλλάζει! Είναι μια πρωτότυπη διακόσμηση και ταυτόχρονα επαναχρησιμοποιείτε παλιά αντικείμενα. Το καουτσούκ από το οποίο κατασκευάζονται τα ελαστικά μπορεί να επεξεργαστεί εύκολα αν θέλετε να αλλάξετε το σχήμα τους.

Χρησιμοποιώντας παλιά ελαστικά για παρτέρια ή γλάστρες, δείχνετε και την οικολογική σας συνείδηση. Οι περισσότεροι πετάνε τα ελαστικά στα σκουπίδια όπου σίγουρα μολύνουν το περιβάλλον. Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο κερδίζετε 2 σε 1!!!

Ας δούμε ιδέες για να φτιάξουμε γλάστρες και παρτέρια από παλιά ελαστικά!