Δείτε πως αφαιρείται ο Κορονοϊός με 20 δευτερόλεπτα πλυσίματος χεριών (Βίντεο)

Η καθαριότητα και το πλύσιμο των χεριών μας είναι επιτακτική αυτές τις μέρες που κατακλυζόμαστε όλοι μας από τον νέο ιό covid-19. Αυτό που θα πρέπει σε πρώτη φάση να κάνουμε είναι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που μας συνιστούν οι επιστήμονες και ταυτόχρονα να μένουμε σπίτι προκειμένου να μην έχουμε τις συνέπειες άλλων χωρών.

- Διαφήμιση -

Οι επιστήμονες λοιπόν αυτό που προτείνουν ως προς την προσωπική υγιεινή μας είναι να πλένουμε πολύ καλά τα χέρια για μας τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα κάθε φορά που γυρίζουμε στο σπίτι ή που ερχόμαστε σε επαφή με κάποιον ή με αντικείμενα.

Στο βίντεο λοιπόν που σας παραθέτουμε φαίνεται ποια είναι η διαφορά αν πλένουμε τα χέρια μας 5 δευτερόλεπτα, αν τα πλένουμε 10 δευτερόλεπτα και ποια αν τα πλένουμε 20΄. Η χρήση υπεριωδών ακτίνων αποκαλύπτει το βαθμό της καθαριότητας σε κάθε περίπτωση.

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που που αξίζει να δούμε και να μοιραστούμε με τους φίλους μας προκειμένου να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας ενάντια στις ιώσεις και συγκεκριμένα ενάντια στον νέο Κορονοϊό covid-19.

- Διαφήμιση -