9 κόλπα που μπορείτε να μάθετε σε 1 λεπτό και να τα χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας

Τυλίξτε το τζιν σας γύρω από το λαιμό σας, ρίξτε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού σε φυτά και βουρτσίστε τα δόντια σας με μήλα. Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν πράγματα τρελά, τα οποία σιγά να μην δουλεύουν αλλά το εννοούμε πραγματικά. Αυτά τα 8 πράγματα που θα σας παρουσιάσω μπορούν να αλλάξουν εντελώς την καθημερινότητά σας και, ευτυχώς, μπορείτε να τα μάθετε όλα αστραπιαία. Θα σας παρουσιάσω 9 κόλπα που μπορείτε να μάθετε σε 1 λεπτό και να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!

- Διαφήμιση -

βρείτε το μέγεθος στο τζιν χωρίς να το δοκιμάσετε

Βάλτε τέρμα στο να ιδρώνετε στα δοκιμαστήρια για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος σε ένα τζιν. Τώρα μπορείτε να βρείτε το τέλειο μέγεθος τζιν σε δευτερόλεπτα. Απλώς πάρτε τη μέση και τυλίξτε τη γύρω από το λαιμό σας σαν κασκόλ. Αν ταιριάζει στο λαιμό σας, συγχαρητήρια, βρήκατε το μέγεθός σας! Αν οι άκρες δεν συναντιούνται, το τζιν είναι πολύ στενό για εσάς και αν επικαλύπτονται, είναι πολύ μεγάλο.

κάντε τα παπούτσια σας αδιάβροχα με ένα κερί

Αν δεν έχετε ειδικές κρέμες ή σπρέι για τη στεγανοποίηση των παπουτσιών σας, μην ανησυχείτε. Τα κεριά αποτελούν την ιδανική λύση. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα διαφανές κερί. Διαφορετικά, μπορεί να τα βάψετε κατά λάθος. Η διαδικασία είναι απλή. Τρίψτε το κερί στο παπούτσι και στη συνέχεια στεγνώστε το με πιστολάκι μέχρι να εξαφανιστεί το κερί από το παπούτσι.

βρείτε κρυφές κάμερες πραγματοποιώντας μια τηλεφωνική κλήση

Οι κρυφές κάμερες και τα μικρόφωνα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κατά τη μετάδοση των δεδομένων. Γι’ αυτό είναι εύκολο να ελέγξετε αν είστε υπό παρακολούθηση. Καλέστε κάποιον και περπατήστε στο δωμάτιο. Εάν παρατηρήσετε ότι κάτι παρεμβαίνει στο σήμα (όπως αν ακούτε θορύβους κροτάλισμα ή βουητό), μπορεί να βρίσκεστε κοντά σε μια κρυφή κάμερα.

ρίξτε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού στα φυτά σας

Τα χρησιμοποιημένα φύλλα τσαγιού χρησιμεύουν ως εξαιρετικά λιπάσματα. Βεβαιωθείτε ότι τα σακουλάκια είναι βιοδιασπώμενα. Αν όχι, ανοίξτε τα και βάλτε χρησιμοποιημένο τσάι στις ρίζες των φυτών. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε στα φυτά σας μια θρεπτική ώθηση, θα προσθέσετε οργανική ύλη και θα καταπολεμήσετε τους μύκητες. Όλα αυτά χάρη σε ένα συνηθισμένο φλιτζάνι τσάι.

αλλάξτε πλευρά ενώ κοιμάστε με βουλωμένο ρουθούνι

Εάν το δεξί σας ρουθούνι είναι φραγμένο, ξαπλώστε στην αριστερή πλευρά και το αντίστροφο. Το ρουθούνι σας θα καθαρίσει λίγο μετά και θα αναπνεύσετε ξανά από αυτό. Το να ξαπλώνετε στο πλάι αυξάνει τη ροή του αίματος και προκαλεί συμφόρηση, επομένως η αλλαγή πλευράς παρέχει προσωρινή ανακούφιση.

χρησιμοποιήστε ρύζι για να μη βουλώνει η αλατιέρα

Το αλάτι τείνει να απορροφά την υγρασία και κολλάει στην αλατιέρα. Για να το αποφύγετε αυτό, βάλτε λίγους κόκκους ρυζιού στο αλάτι. Θα απορροφήσουν την υγρασία και τη αλατιέρα σας δεν θα βουλώσει. Εκτός αυτού, οι κόκκοι ρυζιού εμποδίζουν το αλάτι να συσσωρευτεί.

βουρτσίστε τα δόντια σας με μήλα

Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο, ακόμη και για το βούρτσισμα των δοντιών σας, τουλάχιστον πιάστε ένα μήλο όταν βγαίνετε από την πόρτα. Τα μήλα περιέχουν μηλικό οξύ που λευκαίνει τα δόντια σας. Επιπλέον, το ινώδες περιεχόμενο των μήλων απομακρύνει την πλάκα και άλλα υπολείμματα τροφών.

επιδιορθώστε τις σίτες με βερνίκι νυχιών

Μια μικρή τρύπα στην σίτα σας μπορεί εύκολα να επισκευαστεί με βερνίκι νυχιών. Καθαρίστε την περιοχή, απλώστε λίγο βερνίκι νυχιών και στις δύο πλευρές και αφήστε το να στεγνώσει για 10 λεπτά. Αυτό θα αποτρέψει το να μεγαλώσει η τρύπα.

μη πετάτε τα αυγά που λήγουν σύντομα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τα αυγά δεν είναι ωμά, οπότε βράστε τα. Με αυτόν τον τρόπο, θα παρατείνετε τη ζωή τους για μία ακόμη εβδομάδα.

- Διαφήμιση -