3 βήματα για να επιλέξετε το τέλειο τζιν χωρίς να το δοκιμάσετε

Το αγαπημένο παντελόνι όλων μας είναι βεβαίως το τζιν. Και ποιος δεν έχει στη ντουλάπα του τζιν και τα περισσότερα από αυτά μάλιστα έχουμε καιρό να τα φορέσουμε; Είναι αλήθεια πως κάποια τζιν μας βολεύουν περισσότερο και τα φοράμε σχεδόν σε καθημερινή βάση αλλά υπάρχουν και τζιν, τα οποία μία που τα αγοράσαμε και μία που τα αφήσαμε στην ντουλάπα μας γιατί δεν μας βόλεψαν καθόλου. Προφανώς δεν κάναμε την κατάλληλη αγορά. Γι’ αυτό θα σας παρουσιάσω 3 βήματα για να επιλέξετε το τέλειο τζιν χωρίς να το δοκιμάσετε

- Διαφήμιση -

Βήμα 1: Επιλέξτε το μέγεθος

Για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, κρατήστε το τζιν σας στις άκρες της μέσης και προσπαθήστε να το τυλίξετε γύρω από το λαιμό σας στο ύψος του κουμπιού. Αν οι άκρες ακουμπούν εύκολα μεταξύ τους, είναι το μέγεθός σας.

Σημειώστε ότι τα άκρα της μέσης δεν πρέπει απαραίτητα να συναντώνται με ακρίβεια, αλλά πρέπει να τυλίγονται εύκολα γύρω από το λαιμό σας.

Βήμα 2: Καθορίστε το πλάτος

Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να βρούμε το τέλειο πλάτος. Για να το κάνετε αυτό, λυγίστε το χέρι σας στον αγκώνα και σφίξτε μια γροθιά. Το χέρι σας πρέπει να χωράει εύκολα σε μια ζώνη με φερμουάρ. Μόλις ένα βήμα έμεινε, και μπορούμε να σπεύσουμε στον πάγκο.

Αυτό το κόλπο θα λειτουργήσει μόνο για όσους φορούν τζιν με τυπική μέση. Φυσικά, αν πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν, το μπράτσο σου δεν πρέπει να μπαίνει εντελώς στη μέση.

Βήμα 3: Ελέγξτε το μήκος

Ας ελέγξουμε επιτέλους αν το τζιν είναι αρκετά μακρύ. Κρατήστε τις άκρες των ποδιών και βάλτε τα χέρια σας στα πλάγια όσο μπορείτε, αν η μέση του τζιν είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας, συγχαρητήρια! Διαλέξατε ένα υπέροχο παντελόνι!

Μια σημαντική λεπτομέρεια: η μέση πρέπει να είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας στο ύψος του λαιμού.

- Διαφήμιση -