20 μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά

Το Πάσχα είναι μια πολύ παραδοσιακή γιορτή: βάφουμε τα αυγά, ψήνουμε τα τσουρέκια, πηγαίνουμε στην εκκλησία, ψήνουμε το κατσίκι και τρώμε τη μαγειρίτσα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ιδέες για να κάνουμε πιο μοντέρνα πράγματα και να ξεφύγουμε λίγο από τα παραδοσιακά! Μία αυτές τις ιδέες είναι να διακοσμήσουμε τα πασχαλινά αυγά με πιο μοντέρνο τρόπο! Θα σας παρουσιάσω 20 μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά!

- Διαφήμιση -

Ασπρόμαυρη διακόσμηση

Το ασπρόμαυρο είναι ένας κλασικός και διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα μοτίβα και στάμπες σε αυτά τα χρώματα και θα έχετε μία υπέροχη μοντέρνα διακόσμηση. Εάν δεν θέλετε να βάψετε τα αυγά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα στα αυγά. Τα γραφικά ασπρόμαυρα αυγά του Πάσχα φαίνονται υπέροχα σε ξύλινα μπολ και συρμάτινα καλάθια. Μπορούν να είναι ombre, πουά, ριγέ, λουλουδάτα, γεωμετρικά και ούτω καθεξής! Τα ασπρόμαυρα αυγά ταιριάζουν τέλεια με τη μοντέρνα και τη σκανδιναβική πασχαλινή διακόσμηση.

Πολύχρωμη διακόσμηση

Αν προτιμάτε τα έντονα χρώματα, τότε βάψτε τα αυγά. Μπορείτε πρώτα να τα βάψετε με λίγο χρώμα και μετά να τα βουτήξετε σε μεταλλικό χρώμα για μια όμορφη μοντέρνα αίσθηση. Τα παστέλ είναι δημοφιλή για την Άνοιξη και μπορείτε να προσθέσετε στάμπες πάνω τους για να τα κάνετε πιο μοντέρνα. Το χρυσό φύλλο είναι δημοφιλές για μοντέρνες εμφανίσεις, μπορεί να είναι ακατάστατο και με υφή. Η διακόσμηση ombre είναι επίσης δημοφιλής, ροζ, μπλε, πράσινο συνθέσεις αυγών ombre για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε glam glitter ή παγιέτες στα αυγά.

- Διαφήμιση -