Ανακατέψτε χλωρίνη και αλάτι για να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας και θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα

Ο καθαρισμός δεν φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, γιατί τα προϊόντα είναι διαφορετικά και μπορεί να μην είναι κατάλληλα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι να μην μπορούμε να προσδιορίσουμε τα απαραίτητα καθαριστικά, χωρισμένα ανάλογα με το πρόβλημα. Ένας λοιπόν από τους πολύ χρήσιμους συνδυασμούς για τον καθαρισμό του σπιτιού, είναι η χλωρίνη με το αλάτι! Θα σας παρουσιάσω γιατί πρέπει να ανακατέψτε χλωρίνη και αλάτι για να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας και θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα!

- Διαφήμιση -

Οι επαγγελματίες καθαρισμού προσπαθούν πάντα να βρουν τρόπους να καθαρίσουν καλά και να εξοικονομήσουν χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση, ήθελαν να αποκαλύψουν ένα μικρό μυστικό, το οποίο περιλαμβάνει τον συνδυασμό ορισμένων συστατικών που χρησιμοποιούνται συνήθως για να αποκτήσουν κάτι μοναδικό.

Το πρώτο συστατικό είναι το αλάτι (ψιλό ή χοντρό) ιδανικό για αφαίρεση υγρασίας, αφαλάτωση και βαθύ καθαρισμό. Επιπλέον, το αλάτι απολυμαίνει και διατηρεί τα φυσικά στοιχεία σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, διατηρώντας τα έτσι.

Το δεύτερο συστατικό είναι ένα φλιτζάνι καθαριστικό δαπέδου, γεμάτο έντονη μυρωδιά και προηγμένες καθαριστικές ιδιότητες. Είναι ένα είδος προϊόντος που χρησιμοποιείται μόνο για επιφάνειες, αλλά οι δυνατότητές του το καθιστούν εξαιρετικό και για στοιχεία μπάνιου ή κουζίνας.

Το τρίτο και τελευταίο συστατικό είναι η χλωρίνη. Ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείται με μεγάλη προσοχή, αραιώνοντάς το μόνο με ορισμένα προϊόντα για να ενισχυθεί η δράση του. Σε αυτή την περίπτωση, είναι το κύριο συστατικό που καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει και απομακρύνει κάθε επικάλυψη.

πώς να χρησιμοποιήσετε αλάτι και διάλυμα χλωρίνης

Για να ετοιμάσετε αυτό το μείγμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το αλάτι σε ένα μπολ. Αμέσως μετά, προσθέστε το καθαριστικό δαπέδου και μετά τη χλωρίνη (1 μικρό φλιτζάνι + 1 μικρό φλιτζάνι). Ανακατεύονται όλα μαζί και παίρνετε μια λευκή ουσία.

Ρίξτε το σε ένα δοχείο εξοπλισμένο με δοσομετρητή, ώστε να το έχετε πάντα στο χέρι. Αυτό το μείγμα είναι εξαιρετικό για χρήση μέσα στις τουαλέτες και για την αφαίρεση τυχόν κίτρινων λεκέδων.

λεκέδες τουαλέτας

Οι κίτρινοι λεκέδες στο μπάνιο αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη εκδήλωση που μπορεί να έχει πολλαπλές αιτίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ασβεστόλιθος και φθορά, τόσο που η φυσική λευκή πατίνα διαβρώνεται με την πάροδο του χρόνου. Σε άλλες περιπτώσεις, πρόκειται για άλατα και βρωμιά, ή ακόμα και λανθασμένη χρήση προϊόντων οικιακής υγιεινής.

Η ουσία που λαμβάνεται με χλωρίνη και αλάτι είναι εξαιρετική για την αποκατάσταση των τουαλετών και για να τις κάνει ακόμα πιο όμορφες. Ρίξτε το υγρό μέσα και αφήστε το για μερικές ώρες – ακόμα καλύτερα όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη βούρτσα τουαλέτας και ξεπλύνετε την τουαλέτα: επαναλάβετε τη λειτουργία μία φορά την εβδομάδα, για να έχετε καθαρές και καλά απολυμασμένες τουαλέτες.

- Διαφήμιση -