6 πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε από το σπίτι σας για καλό Φενγκ Σούι

Το Φενγκ Σούι είναι η πρακτική της ενθάρρυνσης της βέλτιστης ροής καλής ενέργειας, γνωστή και ως Τσι, σε έναν χώρο διαβίωσης ή εργασίας. Προτείνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τον πλούτο, την περιουσία και τη ζωτικότητά σας παραμένοντας σε ένα αρμονικό περιβάλλον με ισορροπημένη ενέργεια. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τυχόν αντικείμενα που μπλοκάρουν και διαταράσσουν τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να περιηγηθείτε και να αφαιρέσετε αυτά τα αντικείμενα για να προωθήσετε το καλό Φενγκ Σούι στο σπίτι. Θα σας παρουσιάσω 6 πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε από το σπίτι σας για καλό Φενγκ Σούι!

- Διαφήμιση -

διατηρήστε την κύρια είσοδο καθαρή και ανεμπόδιστη

Θεωρούμε την κύρια είσοδο ως το στόμιο του τσι, επομένως είναι απαραίτητο να έχουμε καλή ενέργεια σε αυτόν τον χώρο. Δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να τοποθετούν παπούτσια, τσάντες, ομπρέλες και άλλα αντικείμενα στην κύρια πόρτα για ευκολία. Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν οπτική ακαταστασία και ενεργειακό μπλοκάρισμα που εμποδίζει ή περιορίζει τις ευκαιρίες να έρθουν στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερο να έχετε ένα ντουλάπι με κλειστά ράφια για να κρατάτε τα πάντα στη θέση τους μέσα. Εκτός από την προώθηση της καλής ενέργειας, δημιουργεί επίσης μια ακατάστατη και οπτικά ελκυστική κύρια είσοδο.

αφαιρέστε την ακαταστασία και τα αχρησιμοποίητα πράγματα στο σπίτι

Όλοι γνωρίζουμε ότι η τακτοποίηση της ακαταστασίας κάνει τον χώρο ευρύχωρο και προάγει την καλύτερη κυκλοφορία της ροής chi. Εκτός από την κύρια είσοδο, η απομάκρυνση της ακαταστασίας από κάθε χώρο είναι μια καλή πρακτική. Εδώ είναι μερικά αντικείμενα που πρέπει να αφαιρέσετε από το σπίτι για να μην συσσωρεύονται στάσιμες ενέργειες.

– Πράγματα που φέρνουν άσχημες αναμνήσεις, για παράδειγμα, αντικείμενα που φέρνουν οδυνηρές αναμνήσεις από προηγούμενη σχέση, γεγονότα κ.λπ.

– Αφαιρέστε τα ληγμένα τρόφιμα από το ψυγείο σας

– Πετάξτε αντικείμενα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για πάνω από δύο χρόνια

– Πετάξτε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα όπως μια παλιά εφημερίδα, αποδείξεις κ.λπ.

αφαιρέστε αγκαθωτά φυτά

Είναι προτιμότερο να αποφεύγεται η διατήρηση κάκτων ή οποιωνδήποτε φυτών που έχουν αιχμές στο σπίτι. Δημιουργεί δηλητηριώδη βέλη που προκαλούν τη συσσώρευση περιττών αντικρουόμενων ενεργειών. Ωστόσο, μπορείτε να τα τοποθετήσετε έξω από το σπίτι ή το μπαλκόνι σας για να προστατεύεστε από τις εξοντωτικές ενέργειες που παράγονται από εξωτερικές δομές.

αφαιρέστε την τηλεόραση και τις ηλεκτρονικές συσκευές από την κρεβατοκάμαρα

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Εάν τοποθετήσετε μια τηλεόραση ή μια ηλεκτρονική συσκευή στην κρεβατοκάμαρα, δημιουργείται ενέργεια Yang και σας δυσκολεύει να έχετε καλή ποιότητα ύπνου. Οι ηλεκτρονικές συσκευές εκπέμπουν επίσης ηλεκτρομαγνητικά πεδία επιβλαβή για την υγεία μας, επομένως αφαιρέστε τες από την κρεβατοκάμαρά σας.

πετάξτε τα μαραμένα ή νεκρά φυτά

Τα φυτά είναι καλοί φυσικοί καθαριστές αέρα και προσθέτουν επίσης ομορφιά στο σπίτι σας. Θα είναι καλύτερο να τα φροντίζετε καλά. Πετάξτε τα νεκρά ή μαραμένα φυτά. Αντιπροσωπεύουν στάσιμη ενέργεια και μπορεί να φέρουν δυσμενές chi στο χώρο.

διορθώστε τον ελαττωματικό φωτισμό και τα χαλασμένα αντικείμενα

Τα χαλασμένα αντικείμενα διαταράσσουν τη ροή ενέργειας στο σπίτι σας και φέρνουν κολλημένο chi. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να προσέχουμε μια τέτοια κατάσταση. Για παράδειγμα, αντικαταστήστε μια καμένη λάμπα ή ρολόγια που έχουν σταματήσει ή διορθώστε μια βρύση που έχει διαρροή. Εάν δεν μπορείτε να το επισκευάσετε, αντικαταστήστε το με ένα νέο που λειτουργεί. Εκτός από την αφαίρεση της ακαταστασίας για καλό Φενγκ Σούι, συνιστάται επίσης να ανοίγετε παράθυρα και πόρτες για να ενθαρρύνετε τη ροή φρέσκιας ενέργειας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση του αερισμού.

- Διαφήμιση -