Πώς να καθαρίσετε εύκολα τα λίπη από το τζάμι του φούρνου

Ο καθαρισμός του φούρνου είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και κόπο και θα πρέπει να γίνεται αρκετά συχνά για να μη μαζεύονται πολλά λίπη και κάνουν τη ζωή μας ακόμη πιο δύσκολη! Όταν βέβαια πρόκειται για το τζάμι του φούρνου, εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα. Όχι όμως αν ξέρετε τον σωστό τρόπο! Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε τα λίπη από το τζάμι του φούρνου χωρίς χημικά!

- Διαφήμιση -

Το φαγητό που παρασκευάζεται στο φούρνο είναι νόστιμο, αλλά το τζάμι του φούρνου συχνά ξεχνιέται, ακόμα κι αν ο φούρνος καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση. Από την άλλη μπορεί να καθαρίζετε σχολαστικά το τζάμι του φούρνου σας αλλά να μην έχει την επιθυμητή λάμψη!

Δεν χρειάζεστε σκληρά, τοξικά χημικά προϊόντα για να κάνετε το γυαλί του φούρνου να αστράφτει. Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το τζάμι του φούρνου με φυσικό τρόπο.

Χρειάζεστε μόνο μαγειρική σόδα και νερό για να καθαρίσετε το τζάμι του φούρνου. Προσθέστε λίγο νερό στη μαγειρική σόδα και φτιάξτε μια πάστα. Στη συνέχεια, απλώστε αυτήν την πάστα σε όλο το τζάμι του φούρνου. Περιμένετε λίγο και αφαιρέστε τυχούσα βρωμιά από το τζάμι του φούρνου τρίβοντας με το σφουγγάρι. Στη συνέχεια σκουπίστε καλά το γυαλί με ένα καθαρό πανί. Τόσο απλό και τόσο εύκολο!

- Διαφήμιση -