3 τρόποι για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τον νεροχύτη σας


Όσον αφορά τον καθαρισμό και την απολύμανση των νεροχυτών σας, πρέπει να λάβετε υπόψη το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένοι για να προσαρμόζεστε στις ανάγκες τους και να μην τους βλάπτετε. Οι νεροχύτες είναι ένα από τα μέρη που δημιουργούν τα περισσότερα βακτήρια μέσα στο σπίτι. Λόγω του γεγονότος ότι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την υγρασία και, σε περίπτωση που υπάρχουν νεροχύτες κουζίνας, υπολείμματα τροφών, είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε πώς να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε τους νεροχύτες στο σπίτι σας. Θα σας παρουσιάσω 3 τρόπους για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τον νεροχύτη σας!

- Διαφήμιση -

ήπιο σαπούνι

Αυτή είναι μια από τις κλασικές εναλλακτικές που όλες οι νοικοκυρές γνωρίζουν. Αραιώστε το ήπιο σαπούνι σε ζεστό νερό. Μουλιάστε μια πετσέτα κουζίνας στο μείγμα και καθαρίστε τους νεροχύτες σας με αυτές. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε με νερό και τέλος στεγνώστε τον νεροχύτη με μια στεγνή πετσέτα κουζίνας. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα.

μαγειρική σόδα και λεμόνι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δύο εκπληκτικά προϊόντα για να καθαρίσετε τους ανοξείδωτους νεροχύτες σας. Από τη μία η μαγειρική σόδα θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε τα υπολείμματα τροφών και τα λίπη εύκολα. Συνδυάστε τη με νερό για να σχηματίσετε μια πάστα και τρίψτε ολόκληρο το νεροχύτη με αυτήν χρησιμοποιώντας ένα μαλακό σφουγγάρι. Στην συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό. Από την άλλη, το λεμόνι είναι πολύ αποτελεσματικό για την αφαίρεση λεκέδων σκουριάς που μπορεί να εμφανιστούν στις βρύσες. Θα κάνει επίσης τον νεροχύτη σας να λάμπει. Απλώστε το απευθείας στην επιφάνεια με ένα μαλακό σφουγγάρι.

λευκό ξύδι

Για να αποκομίσετε τα οφέλη του λευκού ξυδιού, απλά πρέπει να απλώσετε λίγο λευκό ξύδι σε ένα σφουγγάρι. Τρίψτε τον ανοξείδωτο νεροχύτη και τις παρακείμενες επιφάνειες με το σφουγγάρι. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε.

- Διαφήμιση -