Πείτε αντίο στους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα στα ρούχα με 1 μόνο υλικό

Οι ενοχλητικοί κίτρινοι λεκέδες από τον ιδρώτα μας φαίνονται αδύνατο να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ρούχο. Τα ρούχα δεν βγαίνουν ποτέ τόσο καθαρά όσο θα θέλατε, μόνο μετά από ένα απλό πλύσιμο στο πλυντήριο. Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Γενικά χάνεται πολύς χρόνος, χρησιμοποιούνται χημικά που μακροπρόθεσμα καταστρέφουν τα ρούχα και αποδυναμώνουν τις ίνες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το ρούχο σκίζεται και γίνεται άχρηστο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, οι κίτρινοι λεκέδες από τον ιδρώτα παραμένουν πάντα εκεί.

- Διαφήμιση -

Οι κίτρινοι λεκέδες από τον ιδρώτα είναι ενοχλητικοί και αντιαισθητικοί και δίνουν την εντύπωση κακού καθαρισμού. Αντί να καταστρέφετε ρούχα με ακατάλληλα προϊόντα ή να τρίβετε και να χάνετε χρόνο άσκοπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικές μεθόδους που δεν χρειάζονται ούτε λεπτό και απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια. Θα σας δείξω πως να πείτε αντίο στους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα στα ρούχα με 1 μόνο υλικό!

Η ακόλουθη λύση απαιτεί το πολύ 5 λεπτά, καμία προσπάθεια, απλά πολλή υπομονή. Είναι ένα διάλυμα που μπορεί να παρασκευαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορεί να εφαρμοστεί σε πετσέτες, μπλουζάκια, σεντόνια και τραπεζομάντιλα. Τα ρούχα δεν κινδυνεύουν να καταστραφούν από το διάλυμα ή τα κίτρινα σημάδια. Στην πραγματικότητα θα είναι σαν καινούργιο.

ποιες είναι οι αιτίες των κίτρινων κηλίδων

Οι κίτρινοι λεκέδες δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της μη σωστής αφαίρεσης του ιδρώτα, αλλά μπορεί επίσης να οφείλονται σε κακή αποθήκευση ρούχων ή αποσμητικά που είναι πολύ επιθετικά. Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η αιτία, είναι απίθανο τα απορρυπαντικά να μπορούν να αφαιρέσουν μόνιμα λεκέδες ή σημάδια.

πως να αφαιρέσετε τους κίτρινους λεκέδες από τον ιδρώτα

Για να παρασκευάσετε το θαυματουργό διάλυμα, συνδυάστε 30 g υπερανθρακικού νατρίου, 20 ml νερού, 15 ml υγρού απορρυπαντικού πλυντηρίου, 70 ml μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Το διάλυμα που φτιάξατε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως ως έχει ή μπορείτε να το αφήσετε να ξεκουραστεί για μόλις μισή ώρα για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που θα βγει θα είναι ένας πυκνός αφρός που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στους κίτρινους λεκέδες από τον ιδρώτα. Τρίψτε το για λίγα δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά ή μισή ώρα το πολύ. Μόλις περάσει η ώρα, βάλτε τα στο πλυντήριο και πλύντε τα στους 30, 40 βαθμούς το μέγιστο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό, τα ρούχα θα είναι πολύ λευκά, θα είναι ξανά σαν καινούργια, καθαρά και με αξιοζήλευτο άρωμα.

εναλλακτική λύση

νερό, βόρακας και σαπούνι Μασσαλίας

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον ιδρώτα με ζεστό νερό, βόρακα και σαπούνι Μασσαλίας. Στη συνέχεια, παίρνετε ένα δοχείο και ρίχνετε ζεστό νερό σε αυτό, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι πολύ. Κατόπιν, ρίξτε ένα μικρό φλιτζάνι βόρακα και απλά μια κουταλιά της σούπας σαπούνι Μασσαλίας. Ανακατέψτε το μείγμα και μετά βυθίστε το ρούχο που θέλετε να αφαιρέσετε την κιτρινίλα και αφήστε να μουλιάσει για τουλάχιστον μια ώρα. Στη συνέχεια πλύντε το στο πλυντήριο.

- Διαφήμιση -