3 μέθοδοι για να αφαιρέσετε λεκέδες από λευκά ρούχα

Το πιο συνηθισμένο χρώμα, το οποίο φοράμε ειδικά το Καλοκαίρι είναι το άσπρο! Όσο όμορφο όμως και να είναι άλλο τόσο εύκολα λερώνει και λεκιάζει, κάτι το οποίο ασφαλώς μας δημιουργεί προβλήματα. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τα λευκά σας ρούχα λευκά. Ακόμα κι αν αφαιρέσετε τους λεκέδες, μπορεί να υπάρχουν ακόμα σημάδια ή τα λευκά θα αρχίσουν να κιτρινίζουν ή να γκριζάρουν με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ορισμένες φόρμουλες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα λευκά σας ρούχα θα παραμένουν πάντα λευκά. Θα σας παρουσιάσω 3 μεθόδους για να αφαιρέσετε λεκέδες από τα λευκά σας ρούχα!

- Διαφήμιση -

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να λευκάνετε τα λευκά ρούχα. Ωστόσο, και η χλωρίνη βλάπτει το δέρμα σας και μπορεί να αλλάξει το χρώμα των λευκών ρούχων σας σε συνεχή χρήση.

1η μέθοδος

Θρυμματίστε 6 ασπιρίνες, προσθέστε τες στο νερό που θα βάλετε τα λευκά σας ρούχα και διαλύστε τες καλά. Στη συνέχεια, μουλιάστε τα λερωμένα λευκά σας ρούχα στο νερό και αφήστε τα για μισή ώρα. Κάντε ένα κανονικό πλύσιμο για λευκά ρούχα και οι λεκέδες στα λευκά σας ρούχα θα αποτελέσουν παρελθόν.

2η μέθοδος

Προσθέστε απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, λίγο ξύδι και χυμό λεμονιού στο νερό και στην συνέχεια μουλιάστε τα λευκά ρούχα σε αυτό και μετά κάντε ένα κανονικό πλύσιμο στο πλυντήριο.

3η μέθοδος

Προσθέστε ένα ποτήρι μαγειρική σόδα σε 4 λίτρα νερό και, στη συνέχεια, μουλιάστε τα λερωμένα λευκά σας ρούχα στο μείγμα. Αφήστε τα να καθίσουν για τουλάχιστον μία ώρα και μετά πλύντε τα στο πλυντήριο.

- Διαφήμιση -