Βάψτε τα ωραιότερα πασχαλινά αυγά με αφρό ξυρίσματος

Υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές και τρόποι με τις οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο όμορφα χρωματιστά πασχαλινά αυγά. Μία από αυτές τις επιλογές είναι το βάψιμο των αυγών με αφρό ξυρίσματος. Ναι, καλά διαβάσατε! αφρός ξυρίσματος. Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί πότε, αλλά ο αφρός ξυρίσματος δεν είναι μόνο για το μπάνιο, αλλά την περίοδο του Πάσχα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το βάψιμο των αυγών. Παραλείψτε το ξύδι, τις τεχνητές βαφές ακόμα και τις φυτικές και βάψτε τα αυγά σας με έναν ιδιαίτερο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή η φιλική προς τα παιδιά τεχνική σας επιτρέπει να αναμειγνύετε και να δημιουργείτε ένα εφέ από διαφορετικά χρώματα «με νερά» όπως αυτά που βλέπουμε στο μάρμαρο. Θα σας παρουσιάσω έναν εντυπωσιακό τρόπο για να βάψετε τα πασχαλινά σας αυγά με αφρό ξυρίσματος!

- Διαφήμιση -

Υλικά

Λευκά αυγά

Δοχεία βαφής

Λαβίδες

Χαρτοπετσέτες

Υγρή χρωστική βαφή τροφίμων (όσα και ότι χρώματα θέλετε)

αφρό ξυρίσματος

Κουταλάκια καφέ

Βήμα 1

Ρίξτε την κρέμα ξυρίσματος στο σκεύος που έχετε επιλέξει. Πρόσθεσε σταγόνες από το πρώτο χρώμα, ανακατεύοντας καλά με το κουτάλι του καφέ μέχρι να συνδυαστούν.

Βήμα 2

Προσθέστε μερικές σταγόνες από το δεύτερο χρώμα και σύρτε το κουτάλι μέσα στον αφρό για να προσθέσετε επιπλέον στροβιλισμούς και να δημιουργήσετε σχέδια. Στην συνέχεια δουλέψτε τα χρώματα σε όλο το δοχείο ή επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες περιοχές, ανάλογα με το τι θα θέλατε να πετύχετε.

Βήμα 3

Βυθίστε τα αυγά σας στο χρωματισμένο αφρό και αφήστε τα να δράσουν για 15 έως 20 λεπτά -όσο περισσότερο μείνουν βυθισμένα στον αφρό, τόσο πιο φωτεινά θα είναι τα βαμμένα αυγά-.

Βήμα 4

Αφαιρέστε τα αυγά από τη βαφή με ένα κουτάλι και σκουπίστε τα απαλά με μια χαρτοπετσέτα.

Καλή επιτυχία και καλή ανάσταση σε όλες και όλους!

- Διαφήμιση -