14 εντυπωσιακές φλοράλ συνθέσεις με λουλούδια για να διακοσμήσετε τον κήπο σας

Ανεξάρτητα από τον καιρό έξω, ο κήπος σας θα πρέπει να είναι γεμάτος λουλουδένιες συνθέσεις. Φυσικά, το Χειμώνα μπορούμε να επιλέξουμε μερικές εποχιακές συνθέσεις λουλουδιών, αλλά το Φθινόπωρο έχουμε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε. Εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες λουλουδιών για να κάνετε τον κήπο σας εντυπωσιακό. Αυτός ο χώρος θα φαίνεται υπέροχος, ανεξάρτητα από την εποχή. Θα σας παρουσιάσω 14 εντυπωσιακές φλοράλ συνθέσεις με λουλούδια για να διακοσμήσετε τον κήπο σας!

- Διαφήμιση -

ασημί και μοβ

Το μοβ είναι ένα όμορφο, θεαματικό χρώμα και πολλά ρομαντικά λουλούδια, όπως το χρυσάνθεμο, μπορούν να βρεθούν σε αυτό το χρώμα. Φυτεύετε και άσπρα λουλούδια στην αυλή σας και ο συνδυασμός αυτός θα είναι υπέροχος.

κίτρινο και μοβ

Το κίτρινο μπορεί να συνδυαστεί με μοβ λουλούδια. Αυτό το ντουέτο είναι ιδανικό για τον κήπο σας, είτε είναι Άνοιξη, είτε Καλοκαίρι είτε Φθινόπωρο. Τα φυτά κήπου με κίτρινα λουλούδια είναι φυτά που κάνουν την αυλή σας πιο όμορφη, ανεξάρτητα από την εποχή. Αυτά τα λουλούδια μοιάζουν να τα φιλάει ο ήλιος και οι όμορφες και δυνατές ακτίνες του. Είτε μιλάμε για λουλούδια που βρίσκονται, στη φυσική τους κίτρινη κατάσταση, είτε μιλάμε για κίτρινα λουλούδια που λαμβάνονται με εμβολιασμό, αυτά τα όμορφα φυτά μας κάνουν να χαμογελάμε. Το χρυσάνθεμο αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, γιατί είναι ένα από τα όμορφα λουλούδια που βρίσκονται στον κήπο. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε περισσότερες αποχρώσεις του κίτρινου αν επιλέξετε να φυτέψετε χρυσάνθεμο στην αυλή σας.

- Διαφήμιση -