9 χρήσιμα πράγματα για το μπάνιο που λίγοι γνωρίζουν

Ένα άνετο και λειτουργικό μπάνιο είναι πολλές φορές δύσκολο να επιτευχθεί. Ταυτόχρονα, δεν είναι τόσο εύκολο να σχεδιάσετε αυτόν τον μικρό χώρο, ώστε να έχετε όλα τα απαραίτητα στη διάθεσή σας που επίσης καταφέρνουν να είναι ευχάριστα στο μάτι. Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα δεν καταλαμβάνουν πολύ από τον πολύτιμο χώρο σας ή δεν δημιουργούν χάος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πράγματα, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του χώρου στο μπάνιο μας! Θα σας παρουσιάσω 9 χρήσιμα πράγματα για το μπάνιο που λίγοι γνωρίζουν!

- Διαφήμιση -

ένα λειτουργικό ντουλάπι με καθρέφτη

Τα ντουλάπια με καθρέφτες είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μικρά μπάνια όπου κάθε εκατοστό χώρου έχει σημασία. Οι καθρέφτες που έχουν ράφια στα πλάγια μπορούν να είναι μια τέλεια επιλογή για την αποθήκευση καλλυντικών που πρέπει να φυλάσσονται σε σκοτεινό μέρος που χρησιμοποιούμε μπροστά στον καθρέφτη.

κουρτίνες μπάνιου με θήκες

Οι θήκες στην κουρτίνα του μπάνιου φιλοξενούν τέλεια όλα όσα δεν μπορούν να τοποθετηθούν στα ράφια (όπως βούρτσες, ξύστρες και άλλα είδη μπάνιου).

κάδος σκουπιδιών

Είναι πολύ βολικό να έχετε έναν μικρό κάδο απορριμμάτων στο μπάνιο, αλλά για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι το παραμελούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τον κάδο σε σημείο που δεν γίνεται αντιληπτός και θα σας επιτρέψει να πετάξετε τις σερβιέτες, τις συσκευασίες σαπουνιού και άλλα μικροπράγματα αμέσως εκεί αντί να μεταφέρετε αυτά τα αντικείμενα σε όλο το σπίτι για να φτάσετε στον κύριο κάδο απορριμμάτων.

ένας δίσκος

Ο δίσκος είναι ένας κομψός και λειτουργικός τρόπος για να αποθηκεύετε πράγματα που χάνονται εύκολα, όπως καλλυντικά σε μικρές συσκευασίες, αξεσουάρ μαλλιών και διάφορα σωληνάρια. Απλώς τοποθετήστε το δίσκο εκεί που είναι άνετα για εσάς και θα έχετε ένα πολύ κομψό εσωτερικό.

γάντια μπάνιου για την αποθήκευση σαπουνιού

Η μπάρα σαπουνιού που έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά δεν θέλετε να πετάξετε, μπορείτε να την βάλετε σε ένα γάντι μπάνιου. Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε ένα τέτοιο γάντι στο μπάνιο σε ένα γάντζο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οργανωτής. Επιπλέον, χρειάζεται μόνο να το βρέξετε για να πλύνετε το σώμα σας. Φυσικά, μόνο ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει!

βάση για την σφουγγαρίστρα

Αυτή η μινιμαλιστική συσκευή, η οποία είναι στερεωμένη στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη κάθετη επιφάνεια που είναι άνετη για εσάς, μπορεί να σας βοηθήσει να σηκώσετε τη σφουγγαρίστρα γρήγορα χωρίς να πέφτει πάντα κάτω.

καλάθια

Τα καλάθια μπορεί να είναι διαφορετικών μεγεθών, από μικρά που περιέχουν καλλυντικά μέχρι μεγάλα που φιλοξενούν διάφορα υφάσματα. Τα καλάθια είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι φυσικά και ευάερα, καθιστώντας τα ένα τέλειο μέρος για την αποθήκευση καθαρών πετσετών.

θήκη σαπουνιού σε σχήμα πετάλου

Η βάση μιας τέτοιας σαπουνοθήκης είναι στερεωμένη σε μια βεντούζα και μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια του μπάνιου είναι άνετη για εσάς. Χάρη στο αυλάκι που αφήνει το νερό να στραγγίζει απευθείας στον νεροχύτη, το σαπούνι δεν μένει υγρό και η ίδια η θήκη παραμένει προσεγμένη. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κουζίνα, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σφουγγάρι για το πλύσιμο των πιάτων σε αυτό.

λαβή για το κάθισμα της τουαλέτας

Μια μικρή λαβή μπορεί να στερεωθεί στο κάθισμα της τουαλέτας, επιτρέποντάς σας να το σηκώνετε και να το κατεβάζετε χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε την επιφάνεια που έχει κολλήσει μικρόβια. Χάρη στο μικρό της μέγεθος, είναι σχεδόν απαρατήρητη και δεν δημιουργεί καμία ενόχληση κατά τη χρήση της τουαλέτας. Επιπλέον μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν τη συσκευή μόνες σας και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη κόλλα και ένα κουτάλι.

- Διαφήμιση -