30 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης κήπου με πέργκολες

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι έχουμε πολλές ιδέες στο μυαλό μας για το πώς να περάσουμε τον χρόνο μας όμορφα και μία από τις προτεραιότητες μας είναι ασφαλώς η επαφή με την φύση. Όλοι μας θέλουμε να αντισταθμίσουμε την αποχή μας από τον κήπο λόγω του Χειμώνα που έχει περάσει και ψάχνουμε τρόπους για να τον διακοσμήσουμε. Τι σκέφτεστε όταν πλησιάζει το καλοκαίρι; Σίγουρα καλοκαιρινές διακοπές! Τι άλλο όμως μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση και να σας κάνει να περνάτε όμορφα; Ευχάριστες ώρες στον κήπο ίσως; Τότε πρέπει να σκεφτείτε ένα καλοκαιρινό σχεδιασμό κήπου! Τι γνώμη έχετε για τις πέργκολες στον κήπο; Θα σας δώσουμε λοιπόν 30 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης κήπου με πέργκολες!

- Διαφήμιση -

Η εκμετάλλευση του εξωτερικού χώρου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Η παρουσία μιας πέργκολας μετατρέπει έναν μικρό κήπο σε μια πανέμορφη χαλαρωτική όαση για την οικογένεια και τους φίλους σας. Ένα δωμάτιο στον κήπο – αυτές είναι οι μοντέρνες πέργκολες! Μια γωνιά κήπου, από όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει τον όμορφο καλοκαιρινό ουρανό, χωρίς να νιώσει ζέστη. Ταυτόχρονα, οι πέργκολες είναι κλειστές και ανοιχτές. Κάποιος απολαμβάνει την εγγύτητα του καταπράσινου περιβάλλοντος, αλλά και μια αξιοζήλευτη ηρεμία.

Βάλτε κάτω από την πέργκολα, έπιπλα κήπου και δημιουργήστε ένα καλοκαιρινό σαλόνι. Σε περίπτωση που η κατασκευή είναι αρκετά στιβαρή και αξιόπιστη, θα μπορούσε κανείς να κρεμάσει αιώρα ή κούνια και να απολαύσει τη ζωή στο έπακρο.

Μια πέργκολα μπορείτε να την κατασκευάσετε μόνοι σας ή να την αγοράσετε έτοιμη. Άλλωστε οι προσφορές στην αγορά είναι τόσο ποικίλες που μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο. Αυτή η κατασκευή, η οποία είναι επίσης κατάλληλη ως ένα όμορφο πλαίσιο για αναρριχώμενα φυτά, μπορεί επίσης να αποτελέσει το κέντρο του εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να φτιάξετε την πέργκολα δίπλα στο σπίτι όπως θέλετε, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ωραία βεράντα, ή επίσης αρκετά μακριά έξω. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό φαίνεται αρκετά ξεχωριστό και μετατρέπεται σε μια ανεξάρτητη γωνιά αναψυχής. Ανάλογα με την προτίμηση, τα δοκάρια μπορούν να καλυφθούν με καλάμια ή ύφασμα. Ένα κιόσκι θα μπορούσε να είναι αρκετά λειτουργικό ακόμη και σε βροχερό καιρό. Θα μπορούσε κανείς να το εξασφαλίσει με διάφανο πλεξιγκλάς. Ένα κουβούκλιο θα κάνει την πέργκολα ακόμα πιο υπέροχη.

Ας δούμε τις 30 πέργκολες που βρήκαμε για εσάς!

- Διαφήμιση -