21 καταπληκτικές ιδέες να φτιάξετε φυσικές πέργκολες στον κήπο και την αυλή σας

Το Καλοκαίρι που η ζέστη είναι αφόρητη, μόνο η σκιά των δέντρων και των φυτών της αυλής και του κήπου μπορεί να μας δροσίσει. Επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο όπου προετοιμάζουμε τις αυλές και τους κήπους μας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, μία εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση του κήπου και ταυτόχρονα για τη δημιουργία σκιάς και δροσιάς, αποτελούν οι φυσικές πέργκολες. Θα σας παρουσιάσω 21 καταπληκτικές ιδέες να φτιάξετε φυσικές πέργκολες στον κήπο και την αυλή σας!

- Διαφήμιση -

Ο καθένας μας έχει ένα αγαπημένο μέρος στην αυλή. Μπορεί να βρίσκεται στη βεράντα, στο κιόσκι ή ακόμα και στη σκιά των δέντρων ή των φυτών. Και για αυτό έχουμε ετοιμάσει πολλές ιδέες στις παρακάτω εικόνες. Τι σημαίνει όμως η φυσική πέργκολα; Είναι το ίδιο με το σκιερό μέρος των δέντρων του κήπου ή των αμπελιών. Η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο τυποποιημένο όνομα. Όμως η ιδέα παραμένει η ίδια. Μπορούμε να προστατευτούμε από τη ζέστη του καλοκαιριού στη σκιά των δέντρων στην αυλή και στον κήπο. Επιπλέον, ένας τέτοιος χώρος προσφέρει και τη χαλάρωση που χρειαζόμαστε καθημερινά.

Οι υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού μας στέλνουν, ή μάλλον μας λένε, να αναζητήσουμε σκιερά μέρη. Και τα καλύτερα μέρη είναι αυτά που προσφέρει η σκιά των δέντρων. Αλλά για να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται, χρειάζεται μια μικρή μεταμόρφωση. Και όταν λέμε μεταμόρφωση, σκεφτόμαστε την απλή διάταξη αυτού του χώρου. Αρκεί ένα σετ τυποποιημένων επίπλων που αποτελείται από ένα τραπέζι και πολλές καρέκλες. Χωρίς περισσότερα λόγια στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να βρείτε ιδέες με φυσική πέργκολα στον κήπο που θα σας χαλαρώσουν και θα σας δροσίσουν το Καλοκαίρι.

- Διαφήμιση -