Τα 2 πράγματα που καθαρίζει ιδανικά μια φέτα του τόστ

Το ψωμί και συγκεκριμένα η φέτα του τοστ είναι ιδανική και χρησιμοποιείται στο εξωτερικό για την καθαριότητα…

- Διαφήμιση -

Καθαριότητα σπιτιού tips

Μια φέτα τοστ, τυράκι, ζαμπονάκι, ακόμα μία φέτα του τοστ και έτοιμο το κολατσιό για τη δουλειά! Ναι, καλά … πάμε να δούμε μια νέα version:

Καθαριότητα πίνακα ζωγραφικής

Ε ναι λοιπόν…το ψωμί και συγκεκριμένα η φέτα του τοστ είναι ιδανική και χρησιμοποιείται στο εξωτερικό για την καθαριότητα πινάκων ζωγραφικής. Γιατί είναι ιδανική; Γιατί ο συγκεκριμένος τύπος ψωμιού έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και τα ψίχουλα είναι αρκετά συμπιεσμένα μεταξύ τους. Έτσι ένα πέρασμα πάνω από σκονισμένο πίνακα θα μαγνητίσει τη σκόνη που κάθεται στην επιφάνειά του και τέλος δε θα αφήσει υπολείμματα ή χνούδι πάνω στον πίνακα. Στο εξωτερικό χρησιμοποιούν το ίδιο συχνά και ψωμί τύπου μπρέτσελ (το στρόγγυλο ψωμάκι με την τρύπα στη μέση).

Καθαριότητα δαπέδου από κομμάτια σπασμένου γυαλιού

Έπεσε ένα ποτήρι στο πάτωμα και έγινε χίλια κομμάτια. Οκ, μαζεύουμε τα περισσότερα χοντρά κομμάτια με το χέρι και τα ψιλά με την ηλεκτρική σκούπα. Πάντα μένουν όμως μικρά μικρά κομματάκια, τα οποία αμυδρά φαίνονται με γυμνό μάτι. Παίρνουμε λοιπόν τη φέτα ψωμιού του τοστ και περνάμε πάνω από την επιφάνεια του πατώματος, τοπικά. Τα μικροσκοπικά κομμάτια γυαλιού θα εισχωρήσουν μέσα στη φέτα και η σφιχτή δομή της θα τα συγκρατήσει μέσα της. Πετάμε με προσοχή τη φέτα, προκειμένου να μη μας φύγουν κομματάκια στο πάτωμα, αλλά και για να μην κοπούμε από αυτά!

- Διαφήμιση -