Πως μπορείς να κάνεις το μπαγιάτικο ψωμί ξανά σαν φρέσκο

Εκμεταλλευόμαστε το μπαγιάτικο ψωμί στο έπακρο αλλά και το μετατρέπουμε ξανά σε σχεδόν σαν φρέσκο!

Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, μπορούμε να το κάνουμε, σαν να ήρθε φρέσκο-φρέσκο από το φούρνο!

Πως θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο :

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!

Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί !

Εναλλακτικά : 

– Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε, και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!

– Μπορύμε ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

Πηγή : tips4easyliving

Πηγή φωτογραφίας : nytimes

Δημοφιλή Άρθρα

Επιλέξαμε για εσάς