Εκμεταλλευόμαστε το μπαγιάτικο ψωμί στο έπακρο αλλά και το μετατρέπουμε ξανά σε σχεδόν σαν φρέσκο!

Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, μπορούμε να το κάνουμε, σαν να ήρθε φρέσκο-φρέσκο από το φούρνο!

Πως θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο :

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!

Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί !

Εναλλακτικά : 

– Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε, και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!

– Μπορύμε ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

Πηγή : tips4easyliving

Πηγή φωτογραφίας : nytimes