8 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την ηλεκτρική σας σκούπα

A guy hovering in the living room

Η ηλεκτρική σκούπα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να έχετε, όχι μόνο επειδή είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρείτε τα χαλιά σας καθαρά και το σπίτι σας καθαρό! Μια καλή σκούπα μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Θα εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την ηλεκτρική σας σκούπα, μερικά από τα οποία ίσως δεν είχατε σκεφτεί πριν! Θα σας παρουσιάσω 8 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την ηλεκτρική σας σκούπα!

- Διαφήμιση -

βρείτε μικρά αντικείμενα

Έχει πέσει κάτι πολύ μικρό στο χαλί σας και δεν μπορείτε να το βρείτε; Η ηλεκτρική σκούπα είναι το τέλειο εργαλείο για τέτοιες καταστάσεις! Τοποθετήστε μια κάλτσα στο τμήμα του εύκαμπτου σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας. Ενεργοποιήστε την ηλεκτρική σας σκούπα και σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα το σημείο όπου ρίξατε το αντικείμενο. Η ηλεκτρική σας σκούπα θα απορροφήσει το αντικείμενο και θα παραμείνει στην κάλτσα.

διορθώστε τα σημάδια του χαλιού

Υπάρχει ένας απλός τρόπος να αφαιρέσετε τα σημάδια που αφήνουν πίσω τα βαριά έπιπλα στο χαλί σας. Τοποθετήστε ένα παγάκι πάνω στο σημάδι και αφήστε το να λιώσει εντελώς. Το νερό θα βοηθήσει τις ίνες του χαλιού να ξαναφουσκώσουν. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει για λίγο και, στη συνέχεια, σκουπίστε την περιοχή για να αφαιρέσετε τυχόντα σημάδια.

φρεσκάρετε τον αέρα

Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σας σκούπα για να φρεσκάρετε τα χαλιά σας αλλά και τον αέρα! Πριν ξεκινήσετε το σκούπισμα, προσθέστε μερικές σταγόνες ωραίο αιθέριο έλαιο λεμονιού (ή λάδι της επιλογής σας) σε ένα βαμβάκι. Τοποθετήστε το βαμβάκι στο δοχείο σκόνης της ηλεκτρικής σας σκούπας και, στη συνέχεια, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα ως συνήθως. Η ροή αέρα στο κενό σας διαχέει το άρωμα του αιθέριου ελαίου και φρεσκάρει τον αέρα καθώς προχωράτε!

αντιμετωπίστε τα συμπτώματα αλλεργίας

Εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα εποχικής αλλεργίας ενώ βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η γύρη έχει εισχωρήσει σε εσωτερικούς χώρους. Σκουπίστε τα περβάζια και τα παράθυρα με ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη, τη γύρη και άλλα αλλεργιογόνα. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τον απορροφητήρα σκόνης της ηλεκτρικής σας σκούπας για να αφαιρέσετε τη σκόνη από ανεμιστήρες, μονάδες κλιματισμού, αεραγωγούς θέρμανσης και καλοριφέρ.

φρεσκάρετε το κρεβάτι σας

Αν θέλετε το κρεβάτι σας να μυρίζει πάντα φρέσκο, μια ηλεκτρική σκούπα μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια απλή θεραπεία με μαγειρική σόδα. Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγειρικής σόδας στην επιφάνεια του στρώματός σας. Αφήστε τη μαγειρική σόδα να καθίσει για μία ή δύο ώρες για να απορροφήσει τις οσμές και την υγρασία. Στη συνέχεια, σκουπίστε το με ηλεκτρική σκούπα.

αποσμήστε τα πάντα

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποσμήσετε σχεδόν οτιδήποτε χρησιμοποιώντας μια σακούλα σκουπιδιών, λίγη άμμο για γάτες και την ηλεκτρική σας σκούπα. Βάλτε τη δύσοσμη ουσία σε μια σακούλα σκουπιδιών, βάλτε μερικά φλιτζάνια άμμου για γάτες στη σακούλα και μετά δέστε την. Αφήστε το για μερικές ώρες ή μερικές ημέρες, στη συνέχεια αφαιρέστε το αντικείμενο και σκουπίστε το με ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τυχόντα σκουπίδια ή σκόνη. Αυτό είναι όλο!

καθαρίστε το κατοικίδιό σας

Κάθε κατοικίδιο έχει διαφορετικές προτιμήσεις, αλλά πολλές γάτες και σκύλοι λατρεύουν να καθαρίζουν τη γούνα τους με ηλεκτρική σκούπα! Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα τις γάτες και τους σκύλους σας.

ξεσκονίστε τα πάντα

Εάν ξεχάσατε να ξεσκονίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αφαιρέσετε την περίσσεια σκόνης στα αντικείμενα με μια ηλεκτρική σκούπα. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να ξεσκονίσετε στην συνέχεια με ένα πανί.

- Διαφήμιση -