3 εκπληκτικές χρήσεις του αποσμητικού που δεν είχατε φανταστεί ποτέ!

Δεν υπάρχει φαντάζομαι άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό στην καθημερινότητά του…Είναι πολύτιμος σύμμαχός μας σε στιγμές όπου ιδρώνουμε ή θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα. Ταυτόχρονα νιώθουμε καθαρές και φρέσκες. Εκτός όμως από αυτά που όλες γνωρίζουμε το αποσμητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις! Θα σας παρουσιάσω 3 εναλλακτικές χρήσεις του αποσμητικού που δεν έχετε φανταστεί ποτέ!

- Διαφήμιση -

Για λιπαρό πρόσωπο

Εάν το πρόσωπό σας είναι λιπαρό, είναι πολύ φυσικό να λάμπετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό για να μην γυαλίζει το πρόσωπό σας. Πιέστε λίγο αποσμητικό στα δάχτυλά σας και τρίψτε το στα λιπαρά μάγουλα, τη μύτη, το μέτωπό σας και άλλες περιοχές του προσώπου σας που είναι επιρρεπείς σε λάμψη. Η ίδια φόρμουλα που σας βοηθά να κρατάτε τις μασχάλες σας στεγνές και φρέσκες, βοηθά επίσης και στο λιπαρό δέρμα.

Αποτρέψτε την τριβή στα πόδια

Όταν φοράτε φορέματα και φούστες το Καλοκαίρι, τα πόδια σας μπορεί να ερεθιστούν με το τρίψιμο μεταξύ τους. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτόν τον ερεθισμό, εφαρμόστε λίγο αποσμητικό στην περιοχή που τρίβεται.

Όταν τα παπούτσια κάνουν πληγές στα πόδια

Ένα από τα αναπόφευκτα προβλήματα όταν φοράτε καινούργια παπούτσια είναι ότι δημιουργούνται φουσκάλες και πληγές στα πόδια. Εάν τα παπούτσια έχουν προκαλέσει φουσκάλες στα πόδια σας, τρίψτε αυτές τις περιοχές με λίγο αποσμητικό. Η πουδρώδης φύση του αποσμητικού θα μειώσει την τριβή.

- Διαφήμιση -