Ένα έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τις ράγες των παραθύρων και της μπαλκονόπορτας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε τις ράγες των παραθύρων και της μπαλκονόπορτάς σας; Οι ράγες μπαλκονόπορτας μαζεύουν βρομιές και πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστούν εντελώς. Είναι ένα σημείο που αρκετές φορές ξεχνάμε να καθαρίσουμε γι’ αυτό συσσωρεύεται σκόνη και βρομιές και ο καθαρισμός γίνεται αρκετά δύσκολος και χρονοβόρος. Ωστόσο υπάρχουν εύκολες και δοκιμασμένες πρακτικές λύσεις καθαρισμού για όλα τα σημεία του σπιτιού! Θα σας παρουσιάσω ένα έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τις ράγες των παραθύρων και της μπαλκονόπορτας!

- Διαφήμιση -

Βήμα 1

Πάρτε ένα χοντρό σφουγγάρι και ευθυγραμμίστε το στις ράγες του παραθύρου ή της συρόμενης πόρτας. Με ένα στυλό ή μόνιμο μαρκαδόρο, σημειώστε πού βρίσκεται κάθε ράγα στο σφουγγάρι.

Βήμα 2

Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, κόψτε το σημείο που έχετε σημειώσει. Μην κόβετε μέχρι τέρμα. Λυγίστε το σφουγγάρι και θα παρατηρήσετε ότι θα ανοίξει εκεί που βρίσκονται αυτές οι σχισμές. Σαν ένα μάνγκο αφού το κόψετε σε φέτες.

Βήμα 3

Βρέξτε το σφουγγάρι με λίγο σαπουνόνερο και ευθυγραμμίστε τις σχισμές με τα κομμάτια. Γλιστρήστε σταθερά το σφουγγάρι κατά μήκος των γραμμών και δείτε τη βρωμιά να γλιστράει μαζί του.

Τόσο απλό!

- Διαφήμιση -