Διατηρήστε την τουαλέτα σας πεντακάθαρη με 2 σπιτικά προϊόντα

Ένα από τα πολύ συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον καθαρισμό του σπιτιού μας, είναι η τουαλέτα. Σαφώς και η τουαλέτα αποτελεί το πιο βρώμικο σημείο στο σπίτι μας και ο σωστός καθαρισμός της είναι πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά ισχυρά καθαριστικά που υπόσχονται να γυαλίσουν την τουαλέτα σας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και σπιτικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά εύκολα και πολύ οικονομικά. Θα σας δείξω πως να διατηρήσετε την τουαλέτα σας πεντακάθαρη με 2 σπιτικά προϊόντα!

- Διαφήμιση -

μπέικιν πάουντερ

Το μπέικιν πάουντερ δεν είναι μόνο για να φτιάξετε κέικ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Φορέστε γάντια καθαρισμού, ρίξτε λίγο νερό σε ένα μπολ και μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Έπειτα πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας-που είναι πιο ανθεκτικό από τις χαρτοπετσέτες-και βρέξτε το στο μείγμα. Πιέστε το χαρτί στις εσοχές της λεκάνης και αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα. Έπειτα περάστε και πάλι τη λεκάνη με καθαρό χαρτί κουζίνας και θα διαπιστώσετε πως θα έχει λάμψει.

ξίδι

Το ξίδι αποτελεί ένα ιδιαιτέρως όξινο υγρό το οποίο μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο δύσκολους ή παλιούς λεκέδες. Ρίξτε αρκετό ξίδι μέσα στην τουαλέτα πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα. Το επόμενο πρωί τραβήξτε το καζανάκι και σκουπίστε με τη βούρτσα του πιγκάλ.

- Διαφήμιση -