9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι σας

Εάν δεν έχετε αποθηκευτικό χώρο, η περιοχή κάτω από το κρεβάτι σας μπορεί να φαίνεται σαν ένα πρακτικό μέρος για να αποθηκεύσετε αντικείμενα όπως εποχιακά παπούτσια ή μπότες, αναμνηστικά που δεν θέλετε να πετάξετε ή αντικείμενα που απλά θέλετε να κρατήσετε κρυμμένα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μπορεί να φαίνεται υπέροχο μέρος για να κρατάτε αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι σας. Θα σας παρουσιάσω 9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι σας!

- Διαφήμιση -

σημαντικά έγγραφα

Κάτω από το κρεβάτι μπορεί να είναι ένα καλό σημείο κρυψώνας από το μικρό παιδί σας, αλλά αυτό δεν ισχύει όταν πρόκειται για σημαντικά έγγραφα όπως το πιστοποιητικό γέννησής σας, τα φορολογικά έντυπα και το διαβατήριό σας. Όχι μόνο θα πρέπει να ψάχνετε κάτω από το κρεβάτι σας όποτε χρειάζεστε ένα από αυτά τα αντικείμενα, αλλά οι διαρρήκτες τείνουν να κατευθύνονται κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα και να κοιτάζουν κάτω από το κρεβάτι αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα.

πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά

Μην κρατάτε ποτέ αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά, κάτω από το κρεβάτι σας, όπως κάλτσες, εσώρουχα, μπλουζάκια ή πιτζάμες. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε κάθε πρωί είναι να ψάξετε κάτω από το κρεβάτι για το σωστό ζευγάρι κάλτσες ή το αγαπημένο σας μπλουζάκι. Εάν κρατάτε ρούχα κάτω από το κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι είναι εποχιακά και ότι δεν τα χρησιμοποιείτε συχνά!

ογκώδη ρούχα

Όσο ασχολούμαστε με το θέμα των ρούχων, εκτός και αν φυλάσσονται σε σακούλες που σφραγίζονται με κενό, αποφύγετε να κρατάτε ογκώδη ρούχα κάτω από το κρεβάτι σας, καθώς θα πιάσουν αρκετό χώρο. Αυτά τα μεγάλα χειμωνιάτικα μπουφάν και τα παντελόνια είναι ίσως καλύτερα να φυλάσσονται σε μια ντουλάπα, μακριά από το μέρος όπου κρατάτε τα ρούχα σας όλο το χρόνο.

ασφράγιστα ρούχα

Ένα από τα λάθη που κάνουμε κάποιες φορές είναι να αποθηκεύουμε ρούχα κάτω από το κρεβάτι μας σε συσκευασίες χωρίς καπάκι! Τα κουτιά αποθήκευσης όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πάντα τακτοποιημένα στη θέση τους, αλλά θα σας βοηθήσουν επίσης να προστατέψετε τα ρούχα σας από τη σκόνη, τα ακάρεα και τους σκόρους ρούχων.

αντικείμενα που θα ξεχάσετε

Το μέρος κάτω από το κρεβάτι σας μπορεί να φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε ένα δώρο γενεθλίων για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή μια εποχιακή διακόσμηση, αλλά μπορεί επίσης να γίνει μαύρη τρύπα για πράγματα που κρύβετε και μετά τα ξεχνάτε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττή ακαταστασία, το μόνο πράγμα που ίσως προσπαθείτε να αποφύγετε αποθηκεύοντας αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι σας εξαρχής!

άδειες βαλίτσες

Οι άδειες βαλίτσες δεν θα πρέπει να βρίσκονται κάτω από το κρεβάτι! Η θέση τους είναι στην αποθήκη ή το υπόγειο. Εκτός αν τις χρησιμοποιείτε για την αποθήκευση ρούχων ή οτιδήποτε άλλο θέλετε!

πολύ βαριά αντικείμενα

Το να αποθηκεύετε οτιδήποτε έχει βαρύ ή άβολο σχήμα κάτω από το κρεβάτι σας μπορεί να είναι μια συνταγή για τραυματισμούς. Φανταστείτε να προσπαθείτε να τραβήξετε ένα βαρύ κουτί αποθήκευσης…μπορεί να κάνετε ζημιά στη μέση σας! Ταυτόχρονα όμως υπάρχει περίπτωση λόγω του βάρους να προκαλέσετε ζημιά στο παρκέ σας…

κουτιά αποθήκευσης χωρίς ρόδες

Εάν κρατάτε κουτιά αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι σας, βεβαιωθείτε ότι έχουν ρόδες στο κάτω μέρος. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δάπεδά σας σε καλή κατάσταση και επιπλέον, θα μπορείτε να τα μετακινείτε πιο εύκολα και να τα τραβάτε έξω για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε ειδικά αυτοκόλλητα στις τέσσερις άκρες του κουτιού.

λευκά είδη που χρησιμοποιείτε συχνά

Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι σας μπορεί να είναι ένα καλό σημείο για να αποθηκεύσετε λευκά είδη, όπως σεντόνια, κουβέρτες και πετσέτες, αλλά μόνο εάν δεν τα χρησιμοποιείτε συχνά. Για παράδειγμα, αν έχετε την τάση να κρυώνετε όταν κοιμάστε, το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να βγάλετε την κουβέρτα κάτω από το κρεβάτι σας στη μέση της νύχτας. Ωστόσο, εάν έχετε εποχιακά σεντόνια, κουβέρτες ή πετσέτες που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, η αποθήκευση τους σε ένα σφραγισμένο δοχείο κάτω από το κρεβάτι σας μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά.

- Διαφήμιση -