6 απίθανοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα συνδετικά κλιπ στην κουζίνα σας


Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουμε όλες οι νοικοκυρές σχετίζεται με την οργάνωση του σπιτιού μας! Πολλές σκέψεις, ιδέες και αποφάσεις πηγαίνουν περίπατο στην καθημερινότητα εξαιτίας της βιασύνης και του άγχους μας. Ο χώρος όμως που χρειάζεται την καλύτερη και σωστότερη οργάνωση είναι η κουζίνα μας…Πολλά πράγματα, μικροί συνήθως χώροι με αποτέλεσμα να στοιβάζουμε πράγματα μέσα στα ντουλάπια και να μη βρίσκουμε με τον καιρό τα αντικείμενά μας. Μία από τις επιλογές για να οργανώσουμε την κουζίνα μας αποτελούν τα συνδετικά κλιπ, όσο και αν δεν το πιστεύετε. Θα σας παρουσιάσω 6 απίθανους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα συνδετικά κλιπ στην κουζίνα σας!

- Διαφήμιση -

κρεμάστε τα γάντια

Για να βεβαιωθείτε ότι τα γάντια σας μπορούν να στεγνώσουν σωστά μεταξύ των χρήσεων (και για να μην κρέμονται συνεχώς στην άκρη του νεροχύτη σας), προσθέστε ένα άγκιστρο στο πίσω μέρος της πόρτας του ντουλαπιού σας κάτω από το νεροχύτη. Και μετά χρησιμοποιήστε το κλιπ για να κρεμάσετε τα γάντια.

σφουγγάρια σε όρθια θέση

Ποιο είναι ένα άλλο αντικείμενο στην κουζίνα που πρέπει πραγματικά να στεγνώσει μεταξύ των χρήσεων; Το σφουγγάρι της κουζίνας φυσικά. Αν παραμένει υγρό, απλά προσκαλεί ακόμα περισσότερα βακτήρια. Μπορείτε να αγοράσετε μια ειδική θήκη ή μπορείτε να φτιάξετε μια από ένα συνδετικό κλιπ, απλά κουμπώνοντας το σφουγγάρι σας μέσα σε αυτό και σηκώνοντας ολόκληρο το αντικείμενο.

κρεμάστε πακέτα στο ντουλάπι

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να αποθηκεύσουμε χάρτινα πακέτα στην κουζίνα μας με αποτέλεσμα να τα πετάμε μέσα σε ένα ντουλάπι και να χάνονται! Συνδέστε τα μεταξύ τους και κρεμάστε τα σε έναν τοίχο ή στο πίσω μέρος της πόρτας του ντουλαπιού σας.

κρατήστε πατημένη τη λαδόκολλα

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να στρώσετε μια φόρμα για κέικ με λαδόκολλα ή να ψήσετε τα τυροπιτάκια σας, γλιτώστε από την πιθανότητα να φύγει η λαδόκολλα από τη θέση της χρησιμοποιώντας συνδετικά κλιπ. Εφόσον έχετε το μεταλλικό είδος (αντί για κλιπ με πλαστική επίστρωση), μπορούν να μπουν στο φούρνο.

οργανώστε μπουκάλια και κουτάκια στο ψυγείο

Δυσκολεύεστε να οργανώσετε το ψυγείο σας και ειδικά τα μπουκάλια τα οποία το Καλοκαίρι είναι αρκετά και πηγαίνουν πέρα δώθε; Τα συνδετικά κλιπς μπορούν να σας δώσουν τη λύση! Εάν έχετε ένα συρμάτινο ράφι στο ψυγείο σας, προσθέστε ένα κλιπ σε ένα σύρμα και χρησιμοποιήστε το ως πώμα για να κρατήσετε μια πυραμίδα από μπουκάλια

ράφια για τις ετικέτες

Θα πρέπει να βάλετε ετικέτες όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουζίνα σας. Αν το κάνετε αυτό θα σας βοηθήσει και θα εμπνεύσει επίσης τα άλλα μέλη του νοικοκυριού σας να επαναφέρουν τα πράγματα εκεί που ανήκουν. Σύρετε ένα συνδετικό κλιπ στο πλάι ενός ραφιού, στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στο ντουλάπι ή σε ένα ντουλάπι και θα υπάρχει χώρος για να προσθέσετε την ετικέτα σας.

- Διαφήμιση -