25 υπέροχες ιδέες για να φαίνεται το σαλόνι σας μεγαλύτερο

Το σαλόνι μας είναι η καρδιά του σπιτιού μας, όπου μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας, περνάμε όμορφα και απολαμβάνουμε τις ταινίες μας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μικρό σαλόνι στο σπίτι τους. Η αύξηση του χώρου φυσικά χρειάζεται πολύ δουλειά, βρωμιά και χρήματα.

- Διαφήμιση -

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι να κάνουν το σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο, που είναι απλοί στην εκτέλεση και φιλικοί προς τον προϋπολογισμό σας.

Το δάπεδο καταλαμβάνει σημαντικό χώρο και επηρεάζει φυσικά τον σχεδιασμό του καθιστικού σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά και αντίθετα καλύμματα για το δάπεδο. Επιλέξτε ένα υλικό όπως ξύλο ή χαλί σε όλο το σαλόνι σας. Προτιμήστε επίσης τα έπιπλα με πόδια έτσι ώστε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος.

Επίσης χρησιμοποιήστε καθρέφτες! Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο. Είναι μια κλασική ιδέα για να κάνετε το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος. Χρησιμοποιήστε επίσης λουλούδια και κουρτίνες με έντονα χρώματα ώστε να είναι πιο ευχάριστα στο μάτι. Αποφύγετε τη χρήση καθρέφτη τοίχου.

Ας δούμε λοιπόν 25 ιδέες διακόσμησης, ώστε το σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο!

- Διαφήμιση -