7 βήματα για να συμμαζέψετε το σαλόνι σας σε λίγα λεπτά!

Οι επισκέψεις της τελευταίας στιγμής μοιάζουν με σενάριο εφιάλτη λόγω της ακαταστασίας του σαλονιού σας; Σας παίρνουν τηλέφωνο τελευταία στιγμή οι φίλες σας και σας λένε ερχόμαστε σπίτι; Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Έχουμε τη λύση και για αυτό.

- Διαφήμιση -

Παρακάτω σας προσφέρουμε μερικές συμβουλές για να τακτοποιήσετε το σαλόνι σας σε μόλις 15 λεπτά. Ένα τέταρτο είναι αρκετό αν ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες που σας δίνουμε παρακάτω.

Όλα όσα χρειάζεστε:

 • Τσάντα σκουπιδιών
 • Ένα κουτί
 • 2 πετσέτες, μία βρεγμένη και μία στεγνή
 • Χαλαρωτική μουσική

Ποια βήματα ακολουθούμε για να τακτοποιήσουμε το σαλόνι μας:

Απαιτούμενος χρόνος 15 λεπτά

Διαδικασία:

 1. Ξεκινήστε με ένα μεγάλο άδειο κουτί και μια σακούλα σκουπιδιών

 2. Πρώτα, παίρνετε τα πιάτα, τα ποτήρια ή οτιδήποτε ξεχάσατε και τα μεταφέρετε στην κουζίνα όπου βρίσκονται στο πλυντήριο πιάτων ή τα αφήνετε στο νεροχύτη.

 3. Παίρνετε ό, τι θέλετε από εφημερίδες, παλιά περιοδικά και τα βάζετε σε μια σακούλα σκουπιδιών.

 4. Στη συνέχεια, συλλέγετε ό, τι δεν ανήκει στο σαλόνι, ρούχα, παιχνίδια και όλα, τα πετάτε στο άδειο κουτί όπου θα το κρύψετε προσωρινά σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό το κάνουμε εάν δεν έχουμε χρόνο και περιμένουμε μια επίσκεψη

 5. Αφού πάρετε μια βρεγμένη πετσέτα, σκουπίζετε τους καθρέφτες και τους λεκέδες που πιστεύετε ότι είναι σκονισμένοι. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.

 6. Τοποθετήστε τα περιοδικά και τα διακοσμητικά σας συμμετρικά στο τραπέζι του καφέ και ο εσωτερικός σας χώρος είναι σε εμφανή θέση.

 7. Τέλος, με ένα σπρέι ψεκασμού θα αισθάνεστε φρέσκο το δωμάτιο.

Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να χαλαρώσετε, με ήρεμη μουσική και να περιμένετε τους καλεσμένους σας.

Συμβουλή: Όταν δεν έχετε χρόνο, μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα στο έπακρο. Μαζέψτε όσο το δυνατόν περισσότερα και περιμένετε την παρέα. Το κλειδί, φυσικά, είναι να έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή όταν έρχονται οι φίλοι σας ξαφνικά.

Πηγή άρθρου: https://www.goddess.gr/tr/

- Διαφήμιση -