13 ιδέες για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε έξυπνα ένα μικροσκοπικό μπάνιο

Τα μικρά μπάνια μπορούν πραγματικά να είναι άνετα και όμορφα, απλά πρέπει να τα διακοσμήσετε με τα κατάλληλα έπιπλα και να τα οργανώσετε με τον σωστό τρόπο. Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι το μικροσκοπικό σας μπάνιο θα μετατραπεί σε μεγάλο με τη βοήθεια μερικών τεχνασμάτων. Θα σας παρουσιάσω 13 ιδέες για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε έξυπνα ένα μικροσκοπικό μπάνιο!

- Διαφήμιση -

ανοιχτά χρώματα

Τα έπιπλα σε ανοιχτά χρώματα κάνουν τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

ένα ράφι αποθήκευσης πάνω από την πόρτα

Ένα ράφι πάνω από την πόρτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας με σύνεση.

πρόσθετη αποθήκευση

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα επιπλέον συρτάρι, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον χώρο κάτω από την μπανιέρα σας!

ένας οργανωτής τοίχου

Αυτή η βολική διάταξη οργάνωσης βάζων θα σας βοηθήσει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο μπάνιο. Επιπλέον, δεν πιάνει πολύ χώρο.

ράφια πάνω από την τουαλέτα

Ακολουθεί μια άλλη επιλογή για τη διαχείριση του αποθηκευτικού σας χώρου: τα ράφια δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

θήκη αποθήκευσης καθρέφτη

Ένας καθρέφτης θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και μπορεί να κρύψει μια πρόσθετη θήκη αποθήκευσης για διαφορετικά αντικείμενα.

μία διάφανη πόρτα ντους

Μια διαφανής πόρτας ντους μαζί με ανοιχτόχρωμους τόνους στο μπάνιο θα το κάνουν να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

ένας μεγάλος καθρέφτης

Ένας καθρέφτης είναι ένα εξαιρετικό αντικείμενο που μπορεί να κάνει το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο οπτικά.

ένας γωνιακός νιπτήρας

Όταν κάθε ίντσα έχει σημασία, πρέπει να σκεφτείτε τον βολικό εξοπλισμό μπάνιου. Ένας γωνιακός νιπτήρας είναι μια εξαιρετική απόφαση.

εντοιχισμένα ράφια

Σε ένα μικρό μπάνιο, οι άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν πάρα πολλά συρτάρια, γι’ αυτό είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείτε ενσωματωμένα ράφια για να αποθηκεύετε όλα τα υπάρχοντά σας.

ένας νιπτήρας πάνω από ένα πλυντήριο

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο. Και αυτή η ενδιαφέρουσα «ένωση» δεν θα καταστρέψει το εσωτερικό του μπάνιου σας.

σωστή αποθήκευση

Ακόμη και ένα μικροσκοπικό ντουλάπι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Μια άλλη επιλογή για εξοικονόμηση χώρου μπορεί να είναι μια βάση με ράφια.

διάταξη

Σε αυτό το στάδιο, πρέπει ήδη να σκεφτείτε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε τον χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μία ντουζιέρα αντί για μπανιέρα ή να οργανώσετε σωστά άλλα έπιπλα.

- Διαφήμιση -