25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε ανοιχτά χρώματα

Πιθανώς, τις περισσότερες φορές ο μοντέρνος σχεδιασμός ενός σαλονιού χρησιμοποιεί μπεζ ως φόντο και παρόμοια χρώματα. Αυτό είναι κατανοητό γιατί φαίνεται να είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή. Άλλωστε βρίσκονται συχνά στη γκάμα των καταστημάτων, είναι εύκολο να συνδυαστούν και δεν χρειάζεται να επινοήσουν πολύπλοκα σχέδια. Και τέτοια φωτεινά δωμάτια φαίνονται άνετα. Ταυτόχρονα, υπάρχει η άποψη ότι οι μπεζ εσωτερικοί χώροι είναι απρόσωποι, γιατί δεν πρόκειται καθόλου για χρώμα! Αν σας αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά φοβάστε ότι το δωμάτιο θα είναι βαρετό, πιστέψτε με, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του σαλονιού μπορεί να γίνει σε αποχρώσεις του μπεζ. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε μερικά μυστικά. Σήμερα συγκεντρώσαμε υπέροχες ιδέες από δωμάτια σε ανοιχτά χρώματα για την έμπνευσή σας. Θα σας παρουσιάσω λοιπόν 25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε ανοιχτά χρώματα!

- Διαφήμιση -

φυσικά υλικά ανοιχτόχρωμων τόνων

Οι φυσικές μπεζ αποχρώσεις που δημιουργούνται από τη φύση θα φέρουν όμορφα μοτίβα στο σαλόνι. Οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι συνδυάζονται αρμονικά με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ξύλου, δέρματος και πέτρας, τονίζοντας την κοκκώδη υφή, τις κλίσεις και τις ραβδώσεις τους αντίστοιχα.

υφές

Επιλέξτε διαφορετικές υφές, μην σταματήσετε σε μία. Οι καταπραϋντικοί τόνοι θα επιτρέψουν στο μάτι να χαλαρώσει και να δώσει προσοχή στη λεπτομέρεια. Ισορροπήστε διαφορετικά στοιχεία, όπως ύφασμα, πέτρα, κεραμικά κ.λπ.

σκούροι τόνοι

Η έγχυση σκούρων τόνων στο μπεζ σαλόνι όχι μόνο προσθέτει δυναμική, αλλά κάνει και τον χώρο πιο φωτεινό λόγω της αντίθεσης. Ακούω συχνά έκπληξη από γνωστούς μου στις προτάσεις μου να προσθέσω κάτι σκοτεινό σε ένα φωτεινό δωμάτιο. Μερικές ρίγες στο μαξιλάρι, τα πόδια του τραπεζιού ή, για παράδειγμα, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με μαύρα στοιχεία – αυτές οι λεπτομέρειες δεν θα περιορίσουν το σχέδιο του σαλονιού σε ανοιχτά χρώματα, αλλά θα το κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον και μοντέρνο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο πιο φωτεινά αντικείμενα σε μικρές ποσότητες – για παράδειγμα, κρεμάστε μια φωτογραφία με πιο έντονα χρώματα.

ουδέτερα χρώματα

Συνεχίζοντας τους τόνους – μην αφήνετε στο χώρο ένα μόνο χρώμα, προσθέστε ουδέτερα χρώματα: λευκό, γκρι ή μαύρο.

λάμψη

Τα κατάλληλα υλικά θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε ενδιαφέρουσες αντανακλάσεις: γυαλί, καθρέφτης, χρυσός κ.λπ. Τέτοια υλικά θα δημιουργήσουν ένα ήρεμο αποτέλεσμα στο εσωτερικό και το δωμάτιο θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

μοτίβα και σχήματα

Όταν χρησιμοποιείτε μπεζ και άλλες απαλές αποχρώσεις, μπορείτε να είστε πιο τολμηρές με την επιλογή και τον συνδυασμό μοτίβων και σχημάτων. Για παράδειγμα, ένας συνδυασμός γεωμετρικών και ζωϊκών σχεδίων, μια εκκεντρική καρέκλα, ένα πρωτότυπο βάζο και παρόμοια.

φυτά

Σε ένα μπεζ σαλόνι μπορούν να προστεθούν φυτά εσωτερικού χώρου. Φυτά όλων των χρωμάτων συνδυάζονται με ανοιχτόχρωμους τοίχους. Ανακατέψτε απαλά πράσινα, ασημί-πράσινα και σκούρες αποχρώσεις φυτών εσωτερικού χώρου για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό εσωτερικό.

- Διαφήμιση -