5 πράγματα που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα μας

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε για να κάνετε αυτό το σημαντικό μέρος του σπιτιού σας ακόμη πιο πρακτικό και χρήσιμο. 

- Διαφήμιση -

Ποια είναι λοιπόν τα πράγματα που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα; Πάμε να τα δούμε:

Λουλούδια 

Πολλοί άνθρωποι βάζουν λουλούδια σε διάφορα μέρη του σπιτιού τους. Τα φυτά ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, μειώνουν τον ήχο και έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα λουλούδια στην κρεβατοκάμαρα είναι καλή ιδέα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον μύθο ότι τα λουλούδια κλέβουν το οξυγόνο σας τη νύχτα. Ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι τα φυτά συγκρατούν σκόνη και μπορεί να είναι πολύ επιβλαβή για άτομα με αλλεργίες.  

Τηλεόραση ή σύνδεση στο Διαδίκτυο 

Το να παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ ξαπλώνετε είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, οι ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να είναι μεταξύ των πραγμάτων που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα μας. Οι συσκευές διαδικτύου όπως η τηλεόραση και το μόντεμ wifi εκπέμπουν επιβλαβείς ακτινοβολίες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εάν δεν μπορείτε να τα βγάλετε από το δωμάτιό σας, τοποθετήστε τουλάχιστον μια πέτρα χαλαζία δίπλα τους ώστε να απορροφούν τα κύματα που εκπέμπονται.

Καθρέφτης 

Ο καθρέφτης είναι μια από τις κύριες προειδοποιήσεις του Φενγκ Σούι σχετικά με το μέρος όπου ξεκουραζόμαστε. Ο καθρέφτης αντανακλά την ενέργεια, δηλαδή, η ενέργειά σας θα πηγαίνει μπρος-πίσω ανάμεσα σε εσάς και τον καθρέφτη. Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη σε άλλο δωμάτιο. Εάν δεν θέλετε μια τόσο ριζική αλλαγή, μπορείτε να βάλετε τον καθρέφτη σε διαφορετικό μέρος στο δωμάτιο.

Ζωηρά χρώματα 

Αυτό ίσως να σας εκπλήξει. Αλλά υπάρχουν ζωντανά χρώματα μεταξύ των πραγμάτων που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα. Το πορτοκαλί για παράδειγμα αντιπροσωπεύει την ενέργεια της φωτιάς. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που αναζητούν οι άνθρωποι στην κρεβατοκάμαρα τους. Συνιστούμε το καφέ και αποχρώσεις του αντί για τα ζωντανά χρώματα.

Ακατάστατη ντουλάπα 

Ακόμα κι αν κλείσετε τις πόρτες για να αποφύγετε το χάος, μια γεμάτη ντουλάπα είναι ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα. Δυστυχώς για πολλούς από εμάς τα πολλά ρούχα ή η ακατάστατη ντουλάπα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Προσπαθήστε σε κάθε περίπτωση να έχετε συμμαζεμένη την ντουλάπα σας.

Πηγή άρθρου: milliyet

- Διαφήμιση -