Ο πρακτικός καθρέφτης της ΙΚΕΑ που λύνει το πρόβλημα του τι θα φορέσω σήμερα

Η ΙΚΕΑ για μια ακόμα φορά δείχνει το ταλέντο των σχεδιαστών της. Η δημιουργικότητα στο μεγαλείο της, με σκοπό την εξυπηρέτηση των καθημερινών μας αναγκών στο σπίτι. Η διακόσμηση σπιτιού συνδυάζεται με πρακτικές λύσεις, όπως συμβαίνει στο παρακάτω προϊόν.

- Διαφήμιση -

Η IKEA κατασκευάζει έπιπλα με το δυνατότερο χαμηλό κόστος, ψάχνοντας τρόπους να προσφέρει σχεδιαστικές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων κάθε μία από τις 37 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Έτσι η εταιρεία έκανε μία έρευνα, σχετικά με το πρωινό πρόγραμμα των ανθρώπων σε οκτώ μεγάλες πόλεις του κόσμου, τα αποτελέσματα της οποίας την βοήθησαν να κατασκευάσει έναν καθρέφτη που έχει σκοπό να λύσει ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αυτό του χρόνου που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος για να ετοιμαστεί το πρωί.

knapper ikea mirror

Οι ερευνητές του σουηδικού γίγαντα, διαπίστωσαν ότι οι Νεοϋρκέζοι “ξοδεύουν” τον περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη τους, ενώ αντίθετα οι άνθρωποι στην Σανγκάι, είναι αυτοί που ετοιμάζονται γρηγορότερα από όλους τους άλλους. Αντίστοιχα οι κάτοικοι της Στοκχόλμης είναι αυτοί που εμφανίζονται πιο σίγουροι για την εικόνα τους.

Σύμφωνα με την Beth Kowitt δημοσιογράφο στο περιοδικό Fortune, οι γυναίκες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μπροστά από τον καθρέφτη, ενώ συχνά αγχώνονται για το τι θα φορέσουν.

knapper ikea mirror

Η IKEΑ, δημιούργησε έναν καθρέφτη που έρχεται για να κάνει την ζωή των γυναικών και όχι μόνο ευκολότερη. Με το νέο σχεδιασμό τους, οι Σουηδοί έφτιαξαν έναν καθρέφτη που έχει μπάρες στο πίσω μέρος, ώστε να κρεμά ο χρήστης τα ρούχα που θέλει να φορέσει, για να έχει άμεση, γρήγορη πρόσβαση σε αυτά.

knapper ikea mirror

Το όνομα του νέου καθρέφτη είναι Knapper και έχει και θέσεις για να τοποθετούνται από το προηγούμενο βράδυ κοσμήματα και αξεσουάρ που ο χρήστης θέλει να φορέσει την επόμενη μέρα.

Ο καθρέφτης κόστους 39,99 ευρώ έχει στόχο να απελευθερώσει από τον “πρωινό πανικό” του “τι να φορέσω”.

Πηγή : newmoney.gr

- Διαφήμιση -